Πρώτο τρέιλερ για το «The Dead Don’t Die» του Jim Jarmusch

the-dead-dont-die
ΤΕΤΑΡΤΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

Bill Murray, Adam Driver, Chloë Sevigny, Iggy Pop και Tilda Swinton πρωταγωνιστούν στη νέα ταινία τρόμου του Αμερικάνου σκηνοθέτη.

Ο Jim Jarmusch έχει συγκεντρώσει ίσως το πιο λαμπρό καστ ηθοποιών για ένα θρίλερ στα πλαίσια της νέας του ταινίας με τίτλο «The Dead Don’t Die». Με την ταινία να έχει ολοκληρωθεί και τις πρώτες εικόνες να έχουν διαρρεύσει, οι παραγωγοί έδωσαν στην δημοσιότητα το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Όπως αποκαλύπτει το τρέιλερ, η υπόθεση της ταινίας ζόμπι του Αμερικάνου σκηνοθέτη είναι σχετικά απλή. Οι Bill Murray, Adam Driver και Chloë Sevigny είναι αστυνομικοί σε μικρή πόλη και καλούνται να αντιμετωπίσουν ένα τεράστιο πρόβλημα όταν οι νεκροί ανασταίνονται.

Ανάμεσα στους ζωντανούς νεκρούς που απειλούν την ανθρωπότητα βρίσκονται οι Iggy Pop και Tom Waits, ενώ ο χαρακτήρας της Tilda Swinton θυμίζει κάτι από την Νύφη του «Kill Bill».  Στο τρέιλερ του «The Dead Don’t Die», το οποίο θα κάνει την πρεμιέρα του το καλοκαίρι, εμφανίζονται επίσης οι Steve Buscemi, Danny Glover, Selena Gomez και RZA.