Οι ταινίες της εβδομάδας 29/02/2024

dune
ΠΕΜΠΤΗ, 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Dune νούμερο 2 και πολλές ακόμη επιλογές!

Dune: Μέρος Δεύτερο

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Φρέμεν, ο Πολ Ατρείδης πρέπει τώρα να τους αποδείξει πως είναι ο Μουάντ’Ντιμπ, ο εκλεκτός που θα ελευθερώσει τον πλανήτη Αράκις από τους Χαρκόνεν. Κι εκείνοι, όμως, ετοιμάζουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση.

Σκηνοθεσία: Ντενί Βιλνέβ
Ηθοποιοί: Τζος ΜπρόλινΧαβιέρ ΜπαρδέμΡεμπέκα ΦέργκιουσονΤιμοτέ ΣαλαμέΖεντάγια

Περάσματα

Η ζωή του σκηνοθέτη Τόμας και του γραφίστα Μάρτιν, οι οποίοι είναι παντρεμένοι μεταξύ τους, θα αναστατωθεί από την παρουσία της Αγκάτ, μιας καθηγήτριας με την οποία ο πρώτος κάνει παράλληλη σχέση.

Σκηνοθεσία: Άιρα Σακς
Ηθοποιοί: Αντέλ Εξαρχόπουλος, Μπεν Γουίσο, Φραντς Ρογκόφσκι

Οι Περιπέτειες του Επιθεωρητή Σαν

Πετώντας από τη Σαγκάη για το Σαν Φρανσίσκο, ο επιθεωρητής Σαν, μια πολυμήχανη αράχνη, καλείται να λύσει το γρίφο της δολοφονίας ενός πλούσιου επιχειρηματία.

Σκηνοθεσία: Χούλιο Σότο Γκουρπίντε

Άκουσέ με

Οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν την έφηβη Βαλμίρα να αφήσει το σχολείο κωφών στην Αθήνα και να επιστρέψει στο νησί του πατέρα της, όπου βρίσκεται αντιμέτωπη με την περιθωριοποίηση και την αδιαφορία.

Σκηνοθεσία: Μαρία Ντούζα
Ηθοποιοί: Δημήτρη Κίτσο, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Ευθαλία Παπακώστα

Μια Γυναίκα

Η Ζιλιάν είναι Παριζιάνα αστυνομικός και ταυτόχρονα επιτυχημένη συγγραφέας μυθιστορημάτων. Όταν αρχίζει να υποψιάζεται πως ο άντρας της ζει διπλή ζωή, αποφασίζει να τον παρακολουθήσει για να βρεθεί σύντομα μπροστά σε μια σειρά από εκπλήξεις.

Σκηνοθεσία: Ζαν-Πολ Σιβεϊράκ
Ηθοποιοί: Σοφί ΜαρσόΚριστίνα ΦλουτούρΓιόχαν Χέλντενμπεργκ

Ο Πάγος που Καίει

Στη χειμωνιάτικη Γιαντζί, μια μεθοριακή πόλη στη βορειοανατολική Κίνα, ο νεαρός Χαοφένγκ θα γνωρίσει την ξεναγό Νανά και το φίλο της Σιάο. Θα περάσουν μαζί μερικές ξένοιαστες μέρες, προτού επιστρέψουν σε μια καθημερινότητα που τους αγχώνει και τους φοβίζει.

Σκηνοθεσία: Άντονι Τσεν
Ηθοποιοί: Ζου Ντονγκγιού, Λιού Χαοράν, Κου Τσουσιάο

Πρίμα Μπαλαρίνα

Στα 15 της χρόνια, η Τζόι Γούμακ είναι η πρώτη Αμερικάνα χορεύτρια που γίνεται δεκτή στην ακαδημία των Μπολσόι. Μετακομίζει στη Μόσχα γεμάτη όνειρα, η πραγματικότητα την οποία θα συναντήσει εκεί, όμως, θα είναι αδυσώπητα σκληρή και ανταγωνιστική.

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Νάπιερ Ρόμπερτσον
Ηθοποιοί: Τάλια ΡάιντερΜπόρις ΖικΝταϊάν Κρούγκερ