To Release Athens 2024 προσφέρει τρεις κορυφαίες metal βραδιές σε super τιμές

gadsmetal
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2024

Βρες την προσφορά που σου ταιριάζει & απόλαυσε τα πιο heavy metal shows του καλοκαιριού!

Το φεστιβαλικό καλοκαίρι βρίσκεται πλέον πολύ κοντά μας, και φέτος το Release Athens συγκεντρώνει μερικά από τα πιο εμβληματικά ονόματα του σκληρού ήχου τα οποία συνοδεύονται και από ειδικές διήμερες και τριήμερες προσφορές αλλά και δυνατότητα αναβάθμισης στους κατόχους μεμονωμένου εισιτηρίου.

Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη metal βραδιά του Release Athens 2024. Headliners θα είναι οι Megadeth, ένα από τα πιο καθοριστικά συγκροτήματα στην ιστορία της σκηνής, ενώ μαζί τους θα είναι οι βάρδοι του progressive power metal, Blind Guardian, και το εκρηκτικό τρίο των Grand Magus.
Facebook Page/Judas Priest
Στη συνέχεια, και πιο συγκεκριμένα την Κυριακή 21 Ιουλίου, θα φιλοξενήσουμε τους metal gods Judas Priest και τον Bruce Dickinson, τον τραγουδιστή και frontman των Iron Maiden, σε μια βραδιά-ορόσημο για τους φίλους του σκληρού ήχου. Το lineup συμπληρώνει ένα από τα πιο κομβικά συγκροτήματα του χώρου, οι Γερμανοί Accept. Τέλος, την Κυριακή 28 Ιουλίου, θα γιορτάσουμε το φινάλε της φετινής διοργάνωσης με τρία εξίσου σπουδαία heavy metal συγκροτήματα. Headliners θα είναι οι Behemoth, πρωτεργάτες του ακραίου ήχου στην Πολωνία, και μαζί τους οι θρύλοι του thrash, Testament και οι εκρηκτικοί Pestilence.

Οι κάτοχοι μεμονωμένου εισιτηρίου για τις ημέρες εμφάνισης των Megadeth και Judas Priest έχουν δυνατότητα αναβάθμισης του εισιτηρίου τους σε κάποια από τις παρακάτω προσφορές. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να στείλουν email στο [email protected] με τίτλο “TICKET UPGRADE / MEGADETH” ή  “TICKET UPGRADE / JUDAS PRIEST” & να επισυνάψουν το εισιτήριό τους.

Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14.06)
+ Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept (21.07) 

100€

Εξασφάλισε την προσφορά  

Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14.06)
 + Behemoth, Testament & Pestilence (28.07)
75€

Εξασφάλισε την προσφορά  

Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept (21.07) +  Behemoth, Testament & Pestilence (28.07)
75€

Εξασφάλισε την προσφορά  

Megadeth, Blind Guardian, Grand Magus (14.06) + Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept (21.07) +  Behemoth, Testament & Pestilence (28.07)
115€ 

Εξασφάλισε την προσφορά