Έρχεται το 18ο Comicdom Com, η μεγάλη γιορτή των κόμικς στην Τεχνόπολη

comicdom2
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΜΑΙΟΥ 2024

Ένα από τα πιο επιτυχημένα pop events, το Comicdom Con, επιστρέφει για 18η χρονιά το τριήμερο 17-19 Μαϊου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Με ένα πάρα πολύ πλούσιο πρόγραμμα αλλά και σεμινάρια, ομιλίες και εκθέσεις, καθώς και περίπτερα εκδοτικών οίκων που ασχολούνται με τη λεγόμενη ένατη τέχνη, δημιουργείται μια μοναδική ατμόσφαιρα που δύσκολα χάνεται. 

Ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε πολλά, τη βράβευση των καλύτερων Ελληνικών κόμικς όπου θα βραβευτούν οι καλύτεροι δημιουργοί (Παρασκεύη 21.30-23.00), η συζήτηση για την δημοσιογραφία στην υπηρεσία των κόμικς αλλά και το αντίστροφο (Κυριακή 13.45-14.45) καθώς και η συζήτηση με τίτλο Talk For Human Rights (Παρασκευή 17.00-18.00) για την ανάδειξη μέσω των κόμικς του αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Επίσης όλη σχεδόν η έκθεση θα έχει συζητήσεις και εργαστήρια για την Ιαπωνική, ξεχωριστή τέχνη του Manga. Μαζί με όλα αυτά, θα υπάρχουν στο χώρο και πάνω από 170 Έλληνες σχεδιαστές που θα πουλάνε τις δουλειές τους και θα μπορούν να συζητήσουν με το κοινό.

Η είσοδος όλο το τριήμερο είναι δωρεάν και μπορείτε να μπείτε στο comicdom-con.gr για να δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.