Swing Parties στο κέντρο της πόλης

swing
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Πέμπτη 16 και Κυριακή 19 Ιουλίου σε δυο διαφορετικές περιοχές στην καρδιά της πόλης θα πραγματοποιηθούν δυο ξέφρενα parties σε swing ρυθμούς!

Οι Penny & The Swingin’ Cats έρχονται στο νέο θεσμό της πόλης, τα «Gazarte Taratsa Live Sessions», ώστε το πάρτι να στηθεί υπό τις ιδανικότερες δυνατές συνθήκες! Έχοντας στις αποσκευές τους το επιτυχημένο τους άλμπουμ «Εξωτικό Χαρμάνι», η Πέννυ και οι Γάτες μπορούν να πειραματιστούν με το πάντρεμα πολλών μουσικών ειδών, διατηρώντας πάντα ως άξονα το swing, με τα πνευστά της μπάντας να κάνουν ακόμα και τους πλέον κουρασμένους να ξεχνούν τα πάντα και να σηκώνονται για χορό.

Σε πλήρη επταμελή σύνθεση λοιπόν, οι λαμπεροί Penny & The Swingin’ Cats ανεβαίνουν στην ταράτσα του Gazarte ώστε να εκμεταλλευτούν τη δροσιά της και να κάνουν όλα τα κορίτσια και τα αγόρια που θα μαζευτούν να αψηφήσουν τη ζέστη του Ιουλίου και να αφεθούν στο groove της ελληνικής swing μπάντας μέχρι τελειωτικής πτώσεως!

Ώρα έναρξης: 22:00

Γενική είσοδος: 7 ευρώ

Ημερομηνία: 16/07/2015

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, μπορείτε να πάρετε τα κουβαδάκια σας και να μαζευτείτε για έναν τελευταίο χορό, στο άκρως δροσιστικό και εξωτικό περιβάλλον του «The White Monkey». Για το τελευταίο party της σεζόν, η ομάδα του καταστήματος ετοίμασε και μια συνεργασία που περίμενε από καιρό: στις μουσικές επιλογές θα βρίσκονται ο Thanasis Oikonomou και ο George Apostolas για ένα μουσικό bras de fer με swing...and more. Τέλος, για περισσότερη δροσιά, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε τον barman για το cocktail που σας ταιριάζει!

Ώρα έναρξης: 20:30 - 01:30

Ημερομηνία: 19/07/2015