Όλα τα parties του τριημέρου με και χωρίς μασκαράδες

citylife
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Το τριήμερο 11-13 Μαρτίου ξεχειλίζει από ρυθμό, ήχους, αλκοόλ, χορό και διασκέδαση σε μια σειρά από parties που αν είσαι αναποφάσιστος, ειλικρινά δεν ξέρω πώς θα τα καταφέρεις να διαλέξεις!

Παρασκευή 11 Μαρτίου

- Come as you are
Παρασκευή, αλλά και Σάββατο, στο Divino Wine Case μπορείτε από τις 21.00 και μετά να πάτε όπως είστε, μασκαρεμένοι ή μη, με ή χωρίς κομφετί, αλλά με διάθεση ανοιξιάτικη. Τις μουσικές την Παρασκευή θα διαλέγει ο Ναουμ Κοκκάλας και το Σάββατο η Μαριλένα Σαλαμάνου, παλαίμαχοι του Music Society web radio.

- Street Food Party & Live Music Gumbo Ya Ya
Το Μama-Roux South σας συστήνει το «Mardi Gras», παραδοσιακό καρναβάλι της Ν. Ορλεάνης μέσα από ένα Street Food Party με αυθεντικό φαγητό, μουσικές και ατμόσφαιρα Aμερικανικού Νότου. Από τις 21.00 - Το πάρτυ είναι μασκέ! Φορέστε τις στολές σας.

- Paul Murphy a.k.a Mudd
To Spiti Cocktail Bar καλωσορίζει στην εξωτική κονσόλα του τον Paul Murphy ή αλλιώς Mudd στην μοναδική φετινή του επίσκεψη στην Αθήνα. O Λονδρέζος DJ και παραγωγός, Paul Murphy, ιδιοκτήτης των Clairmont 56 και Leng Records - δύο από τα σημαντικότερα labels στη σύγχρονη δισκογραφία. O ήχος του χαρακτηρίζεται από την ποικιλομορφία στις επιλογές, ένα μίγμα disco, kraut, indie, acid και ό,τι πιο σπάνιο και groove μπορείτε ή δεν μπορείτε να φανταστείτε! Μαζί του ο Dimitri Papaioannou και ο Ήχος Ανοχής.

- Meet the "Party People" & U'll Never Forget Them
Το πρώτο και το πιο τρελό αποκριάτικο πάρτι του O' Canto Pub θα ξεκινήσει στις 22.30.

- Απόκριες και delapongo kedelapongo
Το τελευταίο τριήμερο της Αποκριάς, στο Black Rose Cafe Bar καίνε τον καρνάβαλο με το καθιερωμένο τους πλεόν, πάρτυ μασκέ. Ντυθείτε, μασκαρευτείτε, στολιστείτε, πάρτε τις περούκες σας, αυτοσχεδιάστε και χορέψτε εκεί σε ρυθμούς latin, αλλά και funky, soul, pop, swing, rock(n'roll) μουσικής. Στις ξένες, αλλά και ελληνικές, επιλογές των τραγουδιών ο Dj Tom Hansen.
Από τις 21.30.

- 70's & 80's ReVivaL
Πυρετός το... Παρασκευόβραδο στο MECCA Bar-Restaurantόπου θα πραγματοποιηθεί το 80s Revival με Cult μουσικές. Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας να προμηθευτείτε τα πιο fancy και shinny αξεσουάρ, να φορέσετε 70s negro περούκες, να κουμπώσετε τα παντελόνια καμπάνα και να... ξε-κουμπώσετε τα γυαλιστερά πουκάμισα. Από τις 22.00.

- Nerds Masquerade Tender party
Το Tender Bar σας προσκαλεί στο καθιερωμένο αποκριάτικο παρτυ του. Σπασίκλες και σπασικλάκια μπορείτε εκεί να τα... σπάσετε, στο πιο NERD masquerade party. Απο τις 22.00.

- Jolie Môme - Party #26 (put your MASK on)
Φορέστε την αγαπημένη σας μάσκα και ξεφαντώστε στο Jolie Môme υπό τους ήχους του "μάγου" των Remixes, Dj John Kofi. 
Dresscode: Put your mask on. Mood- Code: In the Groove, Super Funky, Classy & Sexy.

- Back To The Future team / disco-latin maske event
Στο "Omikron2" μ ια από τις πιο δυνατές ομάδες στο χώρο της διασκέδασης, η "Back To The Future" old school music team, θα σας απογειώσει με διαχρονικές μουσικές που όλοι αγαπήσαμε. Οι εκπλήξεις δεν θα λείψουν, ούτε οι special guests & VIP. Ντυθείτε όπως θέλετε, αλλά... φορέστε την καλύτερή σας διάθεση. 

- Blues n Rock live (collectible)
Μια συλλεκτική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη απο τους "after hours" στο Cafe g, με blues rock και πολύ Gary Moore.

- Masque - 50s (with Dj Spector)
Ντύνεσαι Elvis, Merlin, James Dean, Audrey Hepburn, Jerry Lee Lewis, Grace Kelly, Frank Sinatra ή οτιδήποτε ενδιάμεσο και πηγαίνεις στο Mosaiko Cocktail Bar να χορέψεις Rock n Roll και Rockabilly μέχρι να λιώσεις κι εσύ και τα παπούτσια σου (σ)το μωσαϊκό του. 

- BeatCity // K.Bolas
Ήρθε επιτέλους η ώρα του 3μέρου και ένας από τους ιδανικότερους τρόπους υποδοχής του, είναι να το ξεκινήσετε στο Spinster παρέα με τον Κωνσταντίνο Μπόλα. Συνδυασμός που επιδρά ευεργετικά στους πελάτες. Αποδεδειγμένο.

- Party - On dexx D.J.K (aka Zegas)
Εναλακτικές μουσικές από την καρδιά της Τρούμπας. Funk, 50's, 60's, Psych Rock αναμεμειγμένα με electronica στο εκρηκτικό TrouBar από τον DJK a/k/a Zegas.

- Κώστας Παρίσσης - Ερωφίλη
Ο Κώστας Παρίσσης, γνωστός απο τη διαδρομή του με τα "Υπόγεια ρεύματα", λίγο πριν την κυκλοφορία του νέου του cd, με λυρική διάθεση εκφράζεται μέσα από τα τραγούδια του, αλλά και από εκείνα που γέννησαν οι συνεργασίες του με πολλούς φίλους. Συναντά την Ερωφίλη, που μετρά αρκετά χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι, τόσο μέσα από την προσωπική της δισκογραφία όσο και με το Τρίφωνο, στο restArt live music bar. Με μια κιθάρα και δυο φωνές μας υπόσχονται μια μοναδική μουσική βραδιά.

- Gangsters & Dolls The Carnival Experience
Το ετήσιο αποκρυάτικο πάρτυ των Athens Swing Cats -όπου όλα επιτρέπονται- έρχεται στο πανέμορφο νεοκλασσικό στην Αιόλου 77 & Ευριπίδου, με την υπέρλαμπρη μαρμάρινη σκάλα κι ένα τεράστιο ξύλινο πάτωμα στον επάνω όροφο αποκλειστικά για χορό. Μάθετε περισσότερα εδώ.

- Μασκέ Πάρτι FREAKασέ
ΤΙ Ρίο Ντετζανέιρο, ΤΙ Ρίο Αντίριο, το πάρτυ το καλό , το πάρτυ το σωστό, το καθιερωμένο, είναι γεγονός στην πόλη μας. Δεν πειράζει που φέτος θα ξεμείνεις Αθήνα, αφού κάθε χρόνο το Gasoline πραγματοποιεί ένα από τα ωραιότερα αποκριάτικα πάρτυ, μιας και είναι και όσοι εργάζονται εκεί...μεγάλα καρναβάλια. Από τις 21.30 σας περιμένουν να καρναβαλιστείτε like a Freak.

- Μασκέ πάρτι και στο Four Twenty break bar, όπου θα ζήσετε μια total black house/techno/acid βραδιά. Μαύρες μάσκες, μαύρες ενδυμασίες.

Απενοχοποιημένη διασκέδαση. Δυνατές συγκινήσεις. Έξαλλα outfits. Θεματικές βραδιές. Κιτς χοροεσπερίδες. Μουσικοί πειραματισμοί. Μάσκες. Κομφετί. 11 Μαρτίου, η τελευταία Παρασκευή της αποκριάς. Η πρώτη μέρα του τελευταίου Σαββατοκύριακου της αποκριάς. Κραιπάλη μόνο. 6 κορίτσια στα ντεκς του Bios.Tesla διαλέγουν τη μουσική και σας περιμένουν για ένα αξέχαστο Mash- up γλέντι. 

- Ο Βασίλης Μπαμπανιάρης και η μπάντα του "Sepia", σας περιμένουν στο On the road σε μια μουσική παράσταση με τραγούδια από τις δύο δισκογραφικές του δουλειές "Μονόγραμμα" και "Δεν ανήκω εδώ" και με δυνατές διασκευές από την ξένη και ελληνική ροκ σκηνή, αναμιγνύοντας μοναδικά τον Ξυλούρη με τους Rolling Stones, τον Σαββόπουλο με τους Doors και πολλές ακόμα μουσικές εκπλήξεις.

- Το Monjo θα πραγματοποιήσει επίσης, μασκέ πάρτι, το BookAli φοράει την S&M στολή του και σας προσκαλεί σε ενα special αποκριάτικο Bondage Night, προκειμένου να αναδείξετε..τα ζωώδη ένστικτά σας. Στα decks του Room 22 θα βρίσκονται οι James Benitez, Papadakis.V και Giorgio Deep, ενώ στο Bourbon οι My Excuse θα σας υποδεχθούν με rock διάθεση και ατέλειωτη ενέργεια.

Walk the night presents Delano Smith / The Cripples(Sunshine Pedro & Locke) / John Chouliaras
Το θρυλικό όνομα του Delano Smith είναι συνυφασμένο με την ηλεκτρονική μουσική σκηνή του Detroit από τα τέλη του 1970. Υπήρξε αναμφίβολα η κύρια πηγή έμπνευσης των μετέπειτα θεμελιωτών της Detroit house και techno, οι οποίοι αναδύθηκαν από την πόλη που άλλαξε τη ροή στη μουσική ιστορία.

Έρχεται για 4η φορά στην Ελλάδα, μετά από τα MOVE Detroit Education ,το Maze και το Cariocas beach bar, στα Decks του Steam Athens Club μαζί με τους The Cripples (Sunshine Pedro & Locke) ιδρυτές του Walk the night και Move project και τον John Chouliaras.

- Be Uncensored & Elektrika w/ SNTS 
Κατευθείαν από την καρδιά της συμπρωτεύουσας η ομάδα Be uncensored σε συνεργασία με την Elektrika, παρουσιάζουν στο six d.o.g.s. τον ανερχόμενο DJ και παραγωγό SNTS μια μυστηριώδη κι εμβληματική φιγούρα της Βερολινέζικης techno σκηνής. Την βραδιά θα πλαισιώσουν oi Be uncensored dj's και ο Cirkle. 

Χωρίς φώτα, χωρίς ετικέτες, χωρίς ταμπού, η ομάδα του Phormix, που εδώ και δύο χρόνια έχει φιλοξενήσει στην πόλη μας πάνω από είκοσι διεθνούς φήμης καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Καταλαμβάνει το υπόγειο του Ρομάντσο παρουσιάζοντας τέσσερα DJ set. 

Σάββατο 12 Μαρτίου

- Για όσους θέλουν να ροκάρουν ξανά, αυτό το Σάββατο στο εναέριο booth του ‪‎Κ8‬ ανεβαίνει ο Χρήστος Παπαδάς. Ακόμη μια -αποκριάτικη- βραδιά που θα ακουστεί δυνατά!

- Το φετινό αποκριάτικο πάρτι του Blend θα έχει πολύ έντονο χαρακτήρα χάρη στην παρουσία του Βρετανού Radio Slave στο booth του Steam. Μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες της Acid House, ο κατά κόσμον Matt Edwards, συνιδρυτής της σπουδαίας Rekids Records, ή αλλιώς, «ένας από τους καλύτερους remixers του κόσμου» σύμφωνα με το DJ Mag επιστρέφει στο ελληνικό κοινό μετά από έναν περίπου χρόνο για να βάλει «φωτιά» στο πιο καυτό αποκριάτικο πάρτι της πόλης. Το set του Radio Slave στο Blend Carvival Party του Steam θα συμπληρώσουν οι Resident Djs του Blend, Mikee και Μanolaco.

- Στο Premier Cafe ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με live pop μουσική. Γιάννης Βογιατζής, Δομινίκη και Αντώνης Χατζηκωνσταντής. Ανεβασμένη διάθεση και οι μεταμφιέσεις υπό το πρίσμα της επιτροπής Premier προς αξιολόγηση. Τον τίτλο και τα δώρα θα διεκδικήσoυν μόνο δύο. Μήπως είσαι εσύ ο ένας;

- Σαββατόβραδο στο Αμπιμπάγιο για μια νύχτα με τραγούδι, χαβαλέ, γέλιο, πολλή νοστιμιά και πολλές μάσκες. Τραγουδώντας δυνατά αξέχαστα ρεμπέτικα και λαϊκά άσματα με τους εξαιρετικούς Αρμενιστές. ΄Ενα μουσικό σχήμα με αναφορές στο ρεμπέτικο,παλιό λα'ι'κό και παραδοσιακό τραγούδι.

- Με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις να κορυφώνονται αυτό το Σαββατοκύριακο, μασκαρευόμαστε για τελευταία φορά φέτος και στο "Cabrio Bar". Ντυθείτε κι ετοιμαστείτε να χορέψετε και να απολαύσετε δροσιστικά cocktails,παγωμένη μπύρα και ό,τι άλλο επιζητάτε σε μια βραδινή αποκριάτικη έξοδο.

-  O Γιώργος Λάσκαρις παίρνει και πάλι την κιθάρα του και το δρόμο για Βοτανικό. Κάπου εκεί, χτυπάει "Μπιέλα" κι όλα γίνονται όπως πρέπει. Παρέα με τον Γιάννη Ζαχαρόπουλο στο μπουζούκι, δίνουν το σύνθημα για ένα αυθεντικά ελληνικό γλέντι. Ο μουσικός μπαχτσές θα έχει απ' όλα. Από τον Καζαντζίδη και τον Μπιθικώτση στον Τερζή και τον Καρρά, από τον Πάριο, τον Πουλόπουλο και τον Βοσκόπουλο στον Πλούταρχο, τον Ρέμο και τον Βέρτη, από τον Αγγελόπουλο και τον Μητροπάνο στον Σφακιανάκη και τον Οικονομόπουλο, από τον Τσιτσάνη στον Βαρδή, από την Αλεξίου, την Γλυκερία και την Βιτάλη στη Θεοδωρίδου και βέβαια τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία του Γιώργου Λάσκαρι. 

- Φορέστε την καλύτερή σας διάθεση, βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και δώστε ραντεβού στην disco barbarella. Ντυθείτε εάν κάνετε κέφι και φορέστε ό,τι κάνετε κέφι. Ετοιμάστε μάσκες, στολές, φτερά, περούκες, σερπαντίνες, κομφετί, ρόπαλα, χαρτοπόλεμο, ρόπαλα και πάρετε μαζί σας τα χαμόγελα σας, τη φαντασία και τη θετική σας ενέργεια. Σε αυτό το πάρτι θα βγάλουμε όλα μας τα καταπιεσμένα απωθημένα με την διάθεση του αποκριάτικου κλίματος. Πολλές οι εκπλήξεις που θα συζητηθούν και θα σας περιμένουν καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς.

- Στο απόγειο της αποκριάς ντυνόμαστε Shaft και προσγειωνόμαστε στο brand new bar στου Ψυρρή "The Chill Pill" για να σώσουμε την πόλη από την επίθεση των Gipsy Kings, του Bamboleirou & της Bamboleiras. Funky & soul μουσικές επιλογές λοιπόν, μαζί με killing cocktails και θετική διάθεσή για ένα απίθανο αποκριάτικο πάρτυ. Υ.Γ. Φορέστε ό,τι θέλετε.

- Το whatever bar γιορτάζει τις απόκριες όπως τους αρμόζουν: με ένα μεγάλο καρναβαλικό πάρτυ με ελεύθερο θέμα. Κι αν το πνεύμα της γιορτής δεν είναι αρκετό για να σας συνεπάρει, θυμηθείτε ότι το πάρτυ θα έχει ‘80s, funk και εναλλακτική ροκ, samba, vintage, πολύχρωμες φορεσιές, σερπαντίνες και μεταμφιέσεις έκπληξη. Με λίγα λόγια, έχει απ’ όλα. Διαλέξτε, μεταμφιεστείτε, διασκεδάστε.

- Στα decks του Omikron2 θα βρεθεί ο Dj Steph, που ξεκίνησε την πορεία του μιξάρωντας σε πάρτι φίλων και πλέον κατακτά τα booth των μεγαλύτερων club της πρωτεύουσας, ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Οπότε το μόνο σίγουρο είναι πως αν δώσετε το παρών στο Omikron2 δε θα σταματήσετε να χορεύετε! Guests: Ménage à Trois / MAT (Uk) και Spiros Pappas.

- To πιο sexy masque party σε ένα από τα ωραιότερα bar της πόλης. Το επίσημο Playboy Masquerade Party θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Galaxy Bar του Hilton Athens από τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο. Eμπνευσμένο από τα θρυλικά ‘’After The Playboy Mansion’’ events με ανάλογο soundtrack και θέα όλη την πόλη. 
Dress Code: Elegant & Seductive. Intro DJ Set: Rafaella Ralli

- Το Natural High και η Exposure Productions, δυο από τις παλαιότερες και σημαντικότερες ομάδες της εγχώριας psy trance σκηνής, ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα massive Natural Exposure aAthens Psychedelic Carnival event στο AREA 19

- Μασκέ πάρτι θα πραγματοποιηθούν και στα:
Ritzy
Pairidaeza
The Oldies

Beatniks RoadBar
Συν Αθηνά 80's Club
Deep Inside

Κυριακή 13 Μαρτίου

- Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, η Ινώ Μέη σας υπόσχεται το πιο εορταστικό και «αερόβιο» party στο εξωτικό TIKI. Το Aerobics Μασκέ Vol 2 είναι καταδικασμένο να μείνει στην ιστορία όπως συνέβη με το Vol 1. Τιμητική θα έχουν τα γυαλιστερά κολλάν, οι γκέτες, τα ποδηλατικά σορτσάκια, τα sweatbands σε χέρια και κεφάλια, τα αθλητικά παπούτσια σε φλούο χρώματα, τα τρυπητά φανελάκια, τα κορμάκια κ.ο.κ. Θα ακουστεί ό,τι χορεύεται «αερόβια» από τη δεκαετία του ’50 και μετά, με έμφαση στα 90s & στα 80s.

- Η Logic System και στο SkullBar σας προσκαλούν σε μια βραδιά με εκλεκτούς καλλιτέχνες και πολύ όρεξη για να γιορτάσετε τις απόκριες, με αγάπη, ενότητα και δυνατές μουσικές. Line Up: Adam Duke, Stel -K, Detun'D, Alkis, PNRMX VIBES vs Microstatic.

- Αυτές τις απόκριες οι μαθητές του εργαστηρίου φωτογραφίας του Studio Μελενίκου και το La Soiree de Votanique διοργανώνουν αποκριάτικο πάρτυ. Σε ρυθμούς latin, Samba, Bachata και αλλους... βέβαια δεν θα λείψουν τα δικά μας μουσικά ακουσματα. H Μαίρη Μαραγκουδάκη, ο Μελέτης Μοίρας και ο Τάσος Σκλαβούνος στα decks toyς του Soire για μια τρελή μασκέ βραδιά που δεν θα έχει προηγούμενο. Στις 21.00 στο La Soiree de Votanique μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες, μετά πάτε κατευθείαν για κούλουμα. 

- Με αγάπη στην traditional και modern Jazz, με επιρροές από bebop, gospel και soul δημιουργούν διαφορετικές μουσικές προσεγγίσεις αγαπημένων jazz standards. Aυτός είναι ο Serra Bellos και οι P.P. 69 Quartet και θα έχετε την ευκαιρία να τους δείτε Live αυτήν την Κυριακή στο ΒΟΒΟ

- Την Κυριακή των αποκριών το "παλιόσκυλο" της Φιλαδέλφειας σας περιμένει με Disqotheque ήχους, και πολύ ανεβασμένη διάθεση! Τα αγαπημένα σας cocktail θα είναι εκεί για να κάνουν τη βραδιά σας ακόμη καλύτερη.

- Pyjama Party διοργανώνει το Spoiled.

- Στη Μπιέλα δε χρειάζονται τις απόκριες για να καρναβαλιστούν! Λόγω των ημερών όμως, είπαν να το ...επισημοποιήσουν! Οπότε την Κυριακή είστε όλοι προσκεκλημένοι από τις 21.30 στο party masque που διοργανώνει. Στις μουσικές επιλογές η Μαριάννα, με latin και...σκυλάδικα! Και φυσικά, η σπιτική ρακή -μεταξύ άλλων- θα ρέει άφθονη.

- Λίγο πριν τη μεγάλη νηστεία ντυνόμαστε μασκέ και φοράμε όσα λιγότερα μπορούμε. Ντυθείτε αποκριάτικα ή γδυθείτε αποκριάτικα λοιπόν στο πιο open-minded μασκέ πάρτυ που γίνεται φέτος στο Faust, σε ρυθμούς γνήσιου καρναβαλιού.

- Το πάρτι που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί την πιο επιτυχημένη αλλά και πιο "καμμένη" αποκριάτικη επιλογή επιστρέφει πιστό στο ραντεβού του στη Death Disco, την Κυριακή των αποκριών και σας υπόσχεται ...τα χειρότερα. Εξωφρενικές μεταμφιέσεις και 80's pop, 80's rock, 80's italo, 80's trash και οτιδήποτε μπορεί να παίξει ένα αποκριάτικο 80's party και να ντρέπεται για τον εαυτό του. Embarrassing dj's: Λεωνίδας Σκιαδάς & Πάνος Παναγιωτάκος. 

- Η Playground, η πιο δραστήρια ομάδα της Αθηναϊκής dance σκηνής από το 2005, γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας με ένα μεγάλο πάρτι την Κυριακή 13 Μαρτίου στο Monastiraki center και καλεσμένους το δίδυμο των Pan-Pot και τον Metodi Hristov. Το πολυδιάστατο δίδυμο των Pan-Pot αποτελείται από τους Γερμανούς Tassilo Ippenberger και Thomas Benedix. Το line up του anniversary θα συμπληρώσει ο ιδρυτής και resident DJ της Playground, Viton, μαζί με τους Jon Tsamis, Mar.P και Always Late.

Αυτές ήταν μερικές από τις προτάσεις μας για το τριήμερο. Ό,τι κι αν επιλέξετε να κάνετε, να περάσετε τέλεια!

Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]