To Winter Game έχει ξεκινήσει στο Tudor Hall
Πιάτα με πρωταγωνιστή το κυνήγι σερβίρονται στο Tudor Hall σε ένα κυνηγετικό «παιχνίδι» που θα τραβήξει μέχρι τον Μάρτιο.
Ξεκίνησε τον Ιανουάριο και πρόκειται να συνεχιστεί μέχρι τον Μάρτιο στο εστιατόριο Tudor Hall του King George. Ο λόγος για το Winter Game που έχει… σκαρώσει ο Chef de Cuisine του Tudor Hall, Αλέξανδρος Κοσκινάς, ο οποίος δημιουργεί αυθεντικά πιάτα με ελάφι, αγριογούρουνο, λαγό και φραγκόκοτα.
Το concept είναι μοναδικά βουνίσια εδέσματα από άγριο κρέας, τα οποία περιλαμβάνουν αγριογούρουνο στιφάδο με σελινόριζα, σάλτσα ρίγανης και κόκκινου κρασιού, ψητό ελάφι με κάστανα, ρίζες μαϊντανού, παντζάρια και φρούτα του δάσους, ψητή φραγκόκοτα με μουσελίν πατάτας, γλασαρισμένα καρύδια, ελιές Καλαμών και φύλλα ρόκας, αλλά και χειροποίητα ζυμαρικά με λαγό, αγκινάρες και σάλτσα τρούφας.
Η πανδαισία κυνηγετικών γεύσεων θα συνεχιστεί μέχρι τις 10 Μαρτίου για όσους θέλουν να πάρουν μια γεύση από προσεγμένο κυνήγι.
Info
Tudor Hall, ξενοδοχείο King George
Βασιλέως Γεωργίου 3 Α
Πλατεία Συντάγματος
210 3222210