All About Gourmets: Το κρυμμένο διαμάντι στο Νέο Ψυχικό για κρασί και deli

all-about-gourmets
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Premium κρασιά, παλαιωμένα μπαλσάμικα, αλλαντικά και χαβιάρι, όλα «κρύβονται» σε μια λαχταριστή γωνιά του Νέου Ψυχικού.

Η υψηλή γαστρονομία δεν σερβίρεται μόνο στα εστιατόρια, αλλά μπορούμε να τη βρούμε σε διάφορα μέρη της Αθήνας με υψηλής ποιότητας προϊόντα με επίκεντρο την άριστη ποιότητα.

Ένα τέτοιο είναι και το All About Gourmets στο Νέο Ψυχικό, που εισάγει αποκλειστικά στην Ελλάδα, την τελευταία τάση σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική, το βραβευμένο Alcohol και Gluten free, αφρώδες κρασί, French Bloom, αλλά και το πιο premium ροζέ κρασί της Προβηγκίας, Lush Blush. Ανάμεσα στα υψηλής ποιότητας deli προϊόντα, θα βρείτε το μοναδικό ιταλικό πασχαλινό τσουρέκι Colomba, παλαιωμένα μπαλσάμικα, πέρλες μπαλσάμικου, chutneys, μαρμελάδες, χαβιάρι, αλλαντικά από την Ισπανία και την Ιταλία, καθώς και εκλεκτά ελληνικά προϊόντα από επιλεγμένους μικροπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, όπως τις χειροποίητες σοκολάτες της Esophy και τα υπέροχά ζεστά και κρύα τους ροφήματα. Μπορείτε να γευτείτε όλα τα παραπάνω κλείνοντας τις γευσιγνωσίες, με τα premium χαρμάνια της Lavazza.

Σημειώστε ότι η All About Gourmets εστιάζει σε μια σειρά προϊόντων υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας που αποτελούν τη βάση της μεσογειακής κουζίνας. Μια σειρά προϊόντων που απαρτίζεται από ποικιλίες ελιών, ελαιόλαδου, μπαλσάμικου ξυδιού, μελιού, τυριών και κρασιών, βοτάνων και μπαχαρικών όπως και πολλά άλλα από όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Ως premium προϊόντα διατροφής θα κερδίσουν αμέσως την εμπιστοσύνη σας, καθώς επικεντρώνονται στην άριστη ποιότητα, τη θρεπτική αξία και τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας, παραγωγής και συσκευασίας.

Info
All About Gourmets
Παρίτση Νικολάου 101
Νέο Ψυχικό, Αττική