Οι Vegan Fairies προσγειώθηκαν στην πλατεία Καρύτση την κατάλληλη στιγμή

the-vegan-fairies
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Σε μια περίοδο που η vegan περιέργεια αυξάνεται, που μια πιο βιώσιμη διατροφή είναι στα πάνω της και σχεδόν επιβελημένη και που η νηστεία της Σαρακοστής οδηγεί πολλούς στις vegan επιλογές της πόλης, οι Vegan Fairies φέρνουν τις λιχουδιές τους στο κέντρο της Αθήνας.

Τις γνωρίσαμε από το κατάστημά τους στη Νέα Ερυθραία όπου ήρθαν σαν νεράιδες το 2017 να μας συστήσουν vegan και ωμοφαγικά λαχταριστά γλυκά χωρίς γαλακτοκομικά και ζάχαρη, με πρώτες ύλες όπως ξηροί καρποί, χουρμάδες, σιρόπι αγαύης, βύνη ριζιού και κριθαριού, σιρόπι σφένδαμου, δημητριακά, λάδι καρύδας και φρέσκα φρούτα. Κι όπως ήταν αναμενόμενο, η νεραϊδένια τους προσπάθεια θα έπαιρνε διαστάσεις αργά η γρήγορα, καθώς η ποιότητα του αποτελέσματος και η γεύση κάνει όλο και περισσότερους ανθρώπους να κοιτάξουν με ζέση τις vegan επιλογές εκεί έξω.

Επειδή, όμως, η Νέα Ερυθραία έπεφτε λίγο μακριά από τους ανθρώπους του κέντρου, οι Vegan Fairies έφεραν τη vegan νεραϊδόσκονή τους στην Πλατεία Καρύτση, όπου πρόσφατα άνοιξαν το δεύτερο κατάστημά τους.

Από τις 11 το πρωί, λοιπόν, μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας smoothie, ρόφημα βοτάνων ή τον βιολογικό σας καφέ, να δοκιμάσετε αλμυρά πιάτα όπως Buddha Bowls, χούμους- αβοκάντο τοστ με πολύσπορο ψωμί αργής ωρίμανσης, ρεβίθια με πάπρικα και microgreens, open toast με «σολομό» από καπνιστό καρότο και τυρί από κάσιους και στη συνέχεια να περάσετε στα γλυκά του. Raw cheesecake σοκολάτα φράουλα, snickers bites με κάσιους, βρώμη χωρίς γλουτένη, φαγόπυρο, φυστικοβούτυρο, σιρόπι αγαύης, φυστίκια, λάδι καρύδας και ωμό κακάο (όλα βιολογικής καλλιέργειας), cup cakes, red velvet energy balls με παντζάρι, καρύδα, κάσιους και βασιλικούς χουρμάδες και πολλές ακόμη επιλογές υπόσχονται να σας γλυκάνουν με τον πιο φυσικό και cruelty-free τρόπο. Μπορείτε να τα πάρετε και για το σπίτι, ακόμα καλύτερα, όμως, να πιάσετε μια θέση στα τραπεζάκια του και να χαρείτε την άνοιξη τόσο έξω, όσο και στο πιάτο σας.  

Info
Vegan Fairies
Πλατεία Καρύτση 5
21 0331 5394
11.00-19.00

ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
[email protected]