Ανοιξιάτικο κοκτέιλ πάρτι έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

athens-cocktails
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Τα Athens Cocktails μας δίνουν ραντεβού στην Κυψέλη αυτό το Σάββατο για κοκτέιλ, μουσική και fun διάθεση.

Η άνοιξη θέλει τα κοκτέιλ της και γι’ αυτό τα Athens Cocktails, υπό την αιγίδα των Reverb Sessions και της Modular Expansion, επιστρέφουν στη στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης αυτό το Σάββατο 13/4 για να τσουγκρίσουμε όλοι στην υγειά μας δροσερές και πολύχρωμες δημιουργίες.  

Από το μεσημέρι στις 15:30 έως στις 23:00, με ελεύθερη είσοδο, θα έχετε την ευκαιρία να έρθετε σε επαφή και να γευτείτε τα προτεινόμενα από επαγγελματίες του χώρου cocktails, στην τιμή των 6€. Θα υπάρχουν κινητά Cocktail Bars, που θα σας δίνουν τη δυνατότητα να γευτείτε υψηλής ποιότητας cocktails και να έρθετε σε επαφή με υπηρεσίες Fine Drinking, υπό τους freestyle, space disco, new wave και 80s ήχους των καταξιωμένων DJs, George Apergis, Thanasis Karanikas και Mighty Robot.

Τα Athens Cocktails δημιουργήθηκαν το 2015, με σκοπό την προώθηση του αναπτυσσόμενου χώρου της ελληνικής τέχνης στην εστίαση, που πλέον έχει διεθνή αναγνώριση, πολλά βραβεία και διακρίσεις. Σκοπός τους είναι να αναδείξουν και να διατηρήσουν την ελληνική εστίαση στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως.

Το event θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη των  Rooster Rojo Tequila, Barcelo Blanco, Moskovskaya Vodka και Disaronno Originale.

Πάρτε μια γεύση εδώ

Info
Athens Cocktails
Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Φωκίωνος Νέγρη 42
στις 13/4
15:30 έως 23:00
ελεύθερη είσοδος