Το Hard Rock Café Athens συνεχίζει να συνδυάζει φαγητό μετά (γυναικείας) μουσικής

hard-rock-cafe-athens
ΤΕΤΑΡΤΗ, 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Έπειτα από έναν μήνα αποκλειστικά αφιερωμένο στις γυναίκες, τον Μάρτιο, το Hard Rock Cafe Athens «χαρίζει» ξανά τα μουσικά decks του στις γυναίκες.

Μετά τα, ομολογουμένως, πολύ επιτυχημένα events του προηγούμενου μήνα και όντας πιστό στην αέναη υπόσχεσή του για την προάσπιση της υγείας και της ενδυνάμωσης των γυναικών, το HRC της Αθήνας υποδέχεται για άλλη μια φορά, δύο γυναίκες DJ που ξέρουν να ξεσηκώνουν το αθηναϊκό κοινό και το έχουν αποδείξει. Τα Σάββατα 13, 20 και 27 Απριλίου, η Φωτεινή Γαλάνη και η Έφη Κουφοπούλου αναλαμβάνουν τις μουσικές επιλογές υποσχόμενες άλλες τρεις αξέχαστες βραδιές.

Η Φωτεινή Γαλάνη, ραδιοφωνική παραγωγός του Nostos 100.6 fm και sound designer καταλαμβάνει το booth από τις 7:30 μ.μ. και μας βάζει σε party mode. Ξεκινήστε το βράδυ σας με ένα απολαυστικό πιάτο από τις τόσες επιλογές που προσφέρουν τα ποικίλα menu του Hard Rock και συνεχίστε με ένα (ή και δύο, τρία) signature cocktails προκειμένου να απογειώσετε το βράδυ σας.

Συνεχίζοντας, το Σάββατο 27 Απριλίου, την σκυτάλη παίρνει η Έφη Κουφοπούλου από το Street Radio, επιλέγοντας modern ’n’ classic rock tracks και όχι μόνο. Όσοι τυχεροί παρευρέθηκαν στα δύο dj sets της Έφης, τον Μάρτιο, γνωρίζουν πολύ καλά πως ξέρει πως να μας μεταφέρει dancing vibes και να φτιάχνει το mood ακόμα και των πιο διστακτικών.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Κλείστε θέση τώρα!

Info
Hard Rock Cafe Athens
Αδριανού 52, Μοναστηράκι
210 3245170