Το La Pantera Negra του Δημήτρη Κατριβέση έρχεται στο σπίτι σας

la-pantera-negra
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Ο εμβληματικός «μαύρος πάνθηρας» του Δημήτρη Κατριβέση επιστρέφει δυναμικά με ένα νέο concept La Pantera Negra 2.0, με χειροποίητες γεύσεις όχι στο πιάτο… αλλά στην πόρτα κάθε foodie.

To 2016, o Δημήτρης Κατριβέσης αναστάτωσε την Πλάκα ανοίγοντας το La Pantera Negra, φέρνοντας στο κέντρο την hot τάση της περουβιανής κουζίνας, που τότε δεν ήταν ακόμη αυτό που είναι σήμερα. Το 2024, λοιπόν, ο «μαύρος πάνθηρας» του Δημήτρη Κατριβέση επιστρέφει, φέρνοντας αυτή τη φορά τις γεύσεις του μέχρι την πόρτα μας, σε ένα από τα πιο ιδιαίτερα delivery που μπορούμε να κάνουμε.

Η φιλοσοφία του La Pantera Negra προσεγγίζει το φαγητό όχι ως μοναδική ανάγκη για να τραφεί το σώμα αλλά και ως μία πηγή έμπνευσης για το πνεύμα, με φρέσκιες πρώτες ύλες και απρόσμενες μίξεις, πιάτα με άποψη και χαρακτήρα, που δεν προϋποθέτουν «κράτηση» αλλά λίγα μόνο clicks.

Ο συνδυασμός ιαπωνικής και περουβιανής κουζίνας του La Pantera Negra δημιουργεί μια συμφωνία γεύσεων, αρωμάτων και συστατικών και από τους δύο πολιτισμούς, μια γαστρονομική «mistura» που ξεπερνά τα σύνορα και ενώνει κόσμους. Βασιζόμενος στην πολυετή του εμπειρία σε high-end εστιατόρια παγκοσμίως, ο Δημήτρης Κατριβέσης εμποτίζει τις γεύσεις του La Pantera Negra με τη δημιουργική του «τρέλα», με αποτέλεσμα πιάτα που είναι ταυτόχρονα τολμηρά και εκλεπτυσμένα.

Και ceviche και smash burger και κριθαράκι στο μενού με τις σάλτσες του σεφ
Η δημιουργική «κάρτα» που έχει σχεδιάσει ο Δημήτρης Κατριβέσης ξεδιπλώνεται μέσα από 30 επιλογές σε ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά. Στα highlights περιλαμβάνονται τα περίφημα ceviche του σεφ, τα Peruvian bowls, τα signature bao buns αλλά και το γευστικά μοναδικό burnt cheesecake με dulce de leche.

Ανακαλύψτε τα μαγικά «μπουκαλάκια» που κλείνουν μέσα τους τις τρεις σάλτσες που για πρώτη φορά υπογράφει ο Δημήτρης Κατριβέσης. Beetroot ketchup, Pineapple Sriracha Mayo και Lemon Honey Miso θα μετατρέψουν κάθε γεύμα σε εμπειρία για αληθινούς taste seekers.

Στην υγειά σας με τα cocktails του La Pantera Negra  
Αν σας αρέσουν τα Happy hour αλλά θα τα προτιμούσατε στο σπίτι, έχετε να διαλέξετε μεταξύ Pisco Negroni, Bramble και Pornstar. Τρία κοκτέιλ με σπιρτάδα και «χαρακτήρα» για κάθε στιγμή, πικρά και «δυνατά», φρουτώδη ή γλυκόξινα, στην πιο δημιουργική συσκευασία.

Θα τα βρείτε σε όλες τις πλατφόρμες delivery – efood, Wolt και Box – αλλά και μέσα από το site www.lapanteranegra.gr. Το La Pantera Negra εξυπηρετεί σχεδόν όλη την Αθήνα​.

Info
La Pantera Negra
IG: @lapanteranegra.gr