Τι κάνει Glug Glug στην πλατεία Καρύτση;

glug-glug
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το νέο wine bar της περιοχής με την πιο γλαφυρή ονομασία υπόσχεται καλό κρασί, κοκτέιλ και bites με αέρα Ιταλίας.

Μπορεί να είναι μικρό στο μάτι, αλλά έχει κάνει μεγάλο θόρυβο το τελευταίο διάστημα, γεμίζοντας την πλατεία Καρύτση με οινόφιλους και μη που θέλουν να πιάσουν την Άνοιξη στο κέντρο της Αθήνας, να γεμίσουν τα ποτήρια τους με ποιοτικό κρασί και να ακούσουν λίγη καλή μουσική.

Το Glug Glug, λοιπόν, είναι η νέα φρέσκια πρόταση, που κατορθώνει να μαζέψει αρκετό κόσμο στον εξωτερικό του χώρο, ενώ μέσα έχει μια μικρή open κουζίνα όπου ετοιμάζονται pizzetti και πίτσες σε 4 επιλογές (Margarita, Zucchini, Truffle Gorgonzola και Picante), καρπάτσιο, buratta, ψημένο camembert με μέλι τρούφας και άλλοι ιταλικοί μεζέδες, όπως και πλατό τυριών και αλλαντικών που θα συνοδέψουν το κρασί σας.

glug_glug_Athens/@cat4kat
Η θέα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου του δεν μπορούσε να μην επηρεάσει στο concept του μαγαζιού, το οποίο προσδιορίζεται και ως «L’Egliseria» και δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα με κεριά μέσα σε μπουκάλια, ιδιαίτερα φωτιστικά και κηροπήγιαμ που θυμίζουν εκκλησία και ένα concept «αγίων και αμαρτωλών» που κυριαρχεί από τα κοκτέιλ μέχρι τις… τουαλέτες.

Από κρασιά και spritzers σας περιμένει μεγάλη ποικιλία, ενώ στα κοκτέιλ θα βρείτε signature επιλογές από 9 ευρώ που έχουν σκοπό να σας κολάσουν.

Info
Glug Glug
Πλατεία Καρύτση 5
21 03257673