Πιείτε στην υγειά σας με εκλεκτά κρασιά από το κτήμα Γεροβασιλείου στο Matsuhisa Athens

krasi
ΠΕΜΠΤΗ, 03 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Ένα ξεχωριστό Food&Wine Pairing μας περιμένει αυτή την Παρασκευή στον Αστέρα της Βουλιαγμένης, στο Matsuhisa Athens, με πρωταγωνιστή τα κρασιά του κτήματος Γεροβασιλείου.

Οι Παρασκευές είναι ό,τι πρέπει για να το ρίξετε λίγο έξω με καλό φαγητό και εκλεκτό κρασί, γι’ αυτό και το Matsuhisa Athens σας επιφυλάσσει μια όμορφη βραδιά, αυτή την Παρασκευή 4/3, ακριβώς σε αυτό το concept.

Συγκεκριμένα, θα έχετε την ευκαιρία να λήξετε την εργάσιμη εβδομάδα γευστικά, με το Winter Omakase Menu, ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού 6 αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, με τα κρασιά του κτήματος Γεροβασιλείου, στην ίδια τιμή των 55€. Το κτήμα Γεροβασιλείου έχει επιλέξει εκλεκτά κρασιά, όπως Μαλαγουζιά, Viogner, Avaton και μερικά ακόμη.

Πέραν όμως της γευστικής απόλαυσης, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό, για να συνομιλήσετε και να μυηθείτε στα μυστικά του κρασιού.

Συνδυάστε γεύση, απόλαυση, όμορφο περιβάλλον και γνώση στην παρασκευιάτικη έξοδό σας και ξεκινήστε το Σαββατοκύριακο με τις καλύτερες προϋποθέσεις!

Πληροφορίες: Matsuhisa Athens, Απόλλωνος 40, Αστέρας Βουλιαγμένης, 210 8960510, www.matsuhisaathens.com, www.astir-palace.com