Το Explorer’s Bar γιορτάζει την Ημέρα της Γυναίκας με κρασί και finger food

njv-athens-plaza-explorers-bar
ΤΡΙΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Όσες επιλέξετε να μην αφήσετε την Ημέρα της Γυναίκας να πάει χαμένη και αποφασίσετε να τη γιορτάσετε, κατευθυνθείτε προς το NJV Athens Plaza και συγκεκριμένα το Explorer’s Bar. Ειδικά για σήμερα, θα σας φροντίσει λίγο παραπάνω.

Μαζέψτε τις φίλες σας και ζήστε την απόλυτη Girl’s Night Out την ημέρα αυτή που είναι αφιερωμένη στο γυναικείο φύλο, πηγαίνοντας μια βόλτα στο Explorer’s Bar του NJV Plaza στο κέντρο της Αθήνας.

Από τις 8 το βράδυ και για 4 ώρες, ο Δημήτρης Κατακουζηνός θα βρίσκεται στο πιάνο συνοδεύοντας την αισθαντική ερμηνεύτρια Νέλλη Βαβάση, ενώ το Explorer’s Bar θα περιποιηθεί εσάς και την παρέα σας με finger food, γλυκά και 1 ποτήρι κρασί, με 18 ευρώ το άτομο.

Περάστε αυτή την ημέρα διαφορετικά και σικάτα, με υπέροχες γεύσεις και μελωδίες να σας συνοδεύουν όλο το βράδυ, σε μια ημέρα αφιερωμένη σε εσάς και τις φίλες σας!

Πληροφορίες: Explorer’s Bar, NJV Athens Plaza, Βασιλέως Γεωργίου Α' 2, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, 210 3352400, http://www.njvathensplaza.gr/restaurantsandbars-el.html#cat-bars