«Μετρήσαμε» με την Νατάσσα Μποφίλιου στο Κατράκειο (Photos)

mpofilioy-5
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Μετά από 23 συναυλίες στην Ελλάδα και την Κύπρο, η Νατάσσα Μποφίλιου έκλεισε το βράδυ της Παρασκευής την περιοδεία της με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο.

Ανεβαίνοντας λίγο άξαφνα στη σκηνή, η δημοφιλής καλλιτέχνις με την ξεχωριστή έκταση φωνής χάρισε σχεδόν δύο ώρες ιδιαίτερων ερμηνειών στο κοινό που έδωσε το «παρών» στο Κατράκειο θέατρο Νίκαιας. Ανοίγοντας τη βραδιά με το «Μέτρημα», καλωσόρισε στη συνέχεια όσους την τίμησαν με την παρουσία τους, αναφέροντας:

«Καλώς σας βρίσκουμε. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι απόψε, πολύ χαρούμενοι! Πέρασε ένα καλοκαίρι γεμάτο από τη δική σας την αγάπη και χαιρόμαστε πολύ που απόψε, εδώ, τελειώνει αυτό το καλοκαίρι με την ίδια αγάπη. Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Πάμε για το τελευταίο καλοκαιρινό... "καλοκαίρι"».

Ερμήνευσε έτσι και το ομώνυμο τραγούδι, ενώ λίγο μετά μας αφιέρωσε το «Αεράκι», τονίζοντας πως,«με πολύ απλά λόγια, το κομμάτι αυτό αναφέρει πολλές και μεγάλες αλήθειες». Στην πορεία μας καθήλωσε ερμηνεύοντας μεταξύ άλλων τα «Σ’ έχω βρει και σε χάνω», «Εκκρεμότητα», «Λύκος», «Οι μέρες του φωτός», «Το όνομά μου», «Πρώτες λέξεις», «Εγώ μεγάλωνα για σένα», «Μεγάλες αγάπες», «Πάμε ξανά», ενώ πέφτοντας στα γόνατα τραγούδησε το «Μέχρι το τέλος», με το πλήθος κόσμου να την καταχειροκροτεί.

Η βραδιά έκλεισε με το «Εν λευκώ», με την ίδια και την ορχήστρα της να υποκλίνονται και να αποχωρούν από τη σκηνή. Την επόμενη ημέρα, η Νατάσσα Μποφίλιου, συγκινημένη από την ανταπόκριση και την αγάπη του κόσμου, έγραψε στο προφίλ της στα μέσα δικτύωσης:

«Αγαπημένοι μου, νιώθω την ανάγκη να σας ευχαριστήσω βαθιά για το χθεσινό απίθανο φως και τη δύναμη που μας πετάξατε στη σκηνή, αλλά και γι' αυτό το παράξενο καλοκαίρι, συνολικά. Όπου κι αν ήρθαμε στην Ελλάδα και την Κύπρο, ήσασταν εκεί με ενέργεια, με γλύκα, έτοιμοι να αφεθείτε στη μουσική απλά και όμορφα, ανοιχτοί και γενναιόδωροι. Παρ' όλη την αναστάτωση και τη ροή των γεγονότων, καταφέρατε να με αποσπάσετε από το σκοτάδι και να με κάνετε να περάσω την ομορφότερη ίσως περιοδεία των τελευταίων 10 χρόνων. Είναι τιμή μας να έχουμε αυτό το κοινό και σας υπόσχομαι να προσπαθούμε πάντα να σας δείχνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω και να υποκλιθώ στους συνεργάτες μου έναν-έναν ξεχωριστά. Στο Θέμη και το Γεράσιμο πρωτίστως. Την μπάντα μας -τα αγόρια μου-, την Κατερίνα μου, τη Μάγδα μου, το Σταύρο, τη Χαρά, την Ελένη, τη Χριστίνα, τη Βασιλική, το Γιώργο, τον Πάρη...γιατί χωρίς αυτούς, τίποτα δε θα ήταν το ίδιο! Πρόσω ολοταχώς στα επόμενα με τη φόρα της πραγματικής επιτυχίας που είναι μόνο αυτή η αγάπη.».

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]

Photos: Μάκης Νικοδήμου