Πήγαμε στο live της Θεοδοσίας Τσάτσου και σας προτείνουμε να κάνετε το ίδιο(photos)

theodosia-tsatsoy-5
ΤΡΙΤΗ, 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015

Το click@life έδωσε το «παρών» στην πρώτη εμφάνιση της Θεοδοσίας Τσάτσου στο «Ρυθμός Stage». Ακολουθεί ακόμα μία την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Λίγα λεπτά μετά τις 23.00 το βράδυ της Παρασκευής, η δημοφιλής ερμηνεύτρια με το σπάνιο φωνητικό εύρος και τη δυναμική παρουσία, ανέβηκε στη σκηνή του «Ρυθμός Stage» στην Ηλιούπολη και μας χάρισε ιδιαίτερες ερμηνείες. Με παιχνιδιάρικο τρόπο, ερωτισμό και αστείρευτη θετική αύρα, η αέρινη και αεικίνητη Θεοδοσία, μας καλωσόρισε με μια υπόκλιση ερμηνεύοντας στην έναρξη της βραδιάς το «Είμαστε στο peak», με τους θαμώνες να την υποδέχονται με το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

Μαζί της συνταξιδέψαμε σε soul, funky και blues ρυθμούς για σχεδόν τρεις ώρες. «Τι κάνουμε παιδιά; Πώς τη βγάζετε;», ρώτησε με το γνωστό, χαλαρό της ύφος το κοινό και συνέχισε ενθαρρυντικά: «Σήμερα θα τη βγάλουμε καλά!». Η δική μας αίσθηση είναι πως έδωσε τον καλύτερό της εαυτό, όπως συνηθίζει, γιατί πρόκειται για μια καλλιτέχνη που γουστάρει πραγματικά αυτό που κάνει, κι έτσι εύκολα κατάφερε να μας κάνει να ξεχάσουμε τις σκοτούρες της καθημερινότητας, να διασκεδάσουμε και να "πετάξουμε" μαζί της.

«Απόψε δε θα κοιμηθώ», «Νιώθω ενοχές», «Σ' αγαπώ», «Γυμνή σοκολάτα», «Στη θάλασσα», «Κάτω από τη ζώνη», «Στη λεωφόρο της Εύας», «Ζωή», είναι μόνο λίγες από τις προσωπικές της επιτυχίες που ερμήνευσε. «Το επόμενο κομμάτι είναι αφιερωμένο στη θηλυκότητα που έχετε όλοι μέσα σας, την ευαισθησία, τη δύναμη και το γυναικείο ένστικτο, που χρειάζεται πολύ την εποχή αυτή», είπε πριν αφιερώσει στις γυναίκες του κοινού το «I'm a woman» της Peggy Lee.

Χαρακτηριστικό ήταν εκείνο το σημείο της βραδιάς όπου η Θεοδοσία ερμήνευσε το «Whole Lotta Love» των Led Zeppelin, με το κοινό να δυσκολεύεται να καθίσει στα καθίσματά του, ενώ δυνατές στιγμές συγκίνησης ζήσαμε με εκείνη να ερμηνεύει τα «Πού να 'σαι τώρα;», «Φοβάμαι» και «Μόνο για κείνη μη μου λες». 

Η βραδιά έκλεισε με το «Εσύ δεν ζεις πουθενά», σε μια ατμόσφαιρα πλημμυρισμένη από την αισιοδοξία και την ξεγνοιασιά που μοίραζε εξαρχής η Θεοδοσία απλόχερα, σε όλους. «Ας ανοίξετε την καρδιά σας κι ας αισθανθείτε! Να αγαπιέστε, να μου είστε καλά και μην τρομάζετε», είπε αποχωρώντας, στέλντοντάς μας το πιο θερμό και μεγάλο της φιλί.

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο δεύτερο και τελευταίο της live στη σκηνή της Ηλιούπολης, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Ρεπορτάζ-Επιμέλεια: Μαρία Πορτοκαλάκη
[email protected]

Photos: Σοφοκλής Κιουρτζόγλου