Διαμονή σε προσφορά ειδικά για τους αναγνώστες του clickatlife

crystal
ΤΡΙΤΗ, 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015

Το ξενοδοχείο Crystal Mountain δίνει τη δυνατότητα για διακοπές, ιδανικές για παρέες, ζευγάρια και οικογένειες στην Ορεινή Ναυπακτία, σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές μόνο για τους φίλους του clickatlife.

Η προσφορά

Από την Πέμπτη 16 Ιουλίου έως την Κυριακή 26 Ιουλίου μπορείτε να κάνετε χρήση της προσφοράς των 20€ το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με πλούσιο πρωινό σε μπουφέ. Τα επιπλέον παιδιά ηλικίας από 4 ετών και πάνω χρεώνονται κανονικά 10€.

Οι ιδιοκτήτες ενημερώνουν ότι το Σάββατο 25 Ιουλίου έχετε έναν ακόμη λόγο να επισκεφτείτε την περιοχή της Ορεινής Ναυπακτίας και το ξενοδοχείο, αφού η περιοχή φιλοξενεί το μεγάλο πανηγύρι για την γιορτή της Εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής.

Το ξενοδοχείο

Τα πρόσφατα ανακαινισμένα και φιλόξενα δωμάτια του ξενοδοχείου παρέχουν σύγχρονες ανέσεις σε μία ατμόσφαιρα θαλπωρής και οικειότητας. Τα queen & king size κρεβάτια αλλά και το καθιστικό των δωματίων εγγυώνται την ξεκούραση που όλοι έχουμε ανάγκη. Σε κάθε όροφο κυριαρχούν διαφορετικές γήινες αποχρώσεις, ενώ η θέα πλαισιώνεται από τις ελάτινες παρυφές των Κραβάρων και το γραφικό χωριό της Άνω Χώρας.

Γεύση

Το πλουσιοπάροχο πρωινό περιλαμβάνει σε μπουφέ ολόφρεσκα φρούτα, βιολογικά δημητριακά, σπιτικό κέικ, χωριάτικες ομελέτες, γιαούρτι με ντόπιο αρωματικό μέλι, αφράτα κρουασάν και πεντανόστιμες σπιτικές μαρμελάδες σε ποικιλία γεύσεων.Ο καφές ή το τσάι του βουνού συνδυάζονται με παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από μυστικές σπιτικές συνταγές. Το highlight είναι η φρέσκια, ζουμερή καρυδόπαστα περιχυμένη με λιγωτική σοκολάτα.

Το εστιατόριο «Ακρώρειαι», για τα κυρίως γεύματα, είναι χωμένο ανάμεσα στις επιβλητικές κορυφές των Κραβάρων και συνδυάζει τη θέα με τα εκλεκτά εδέσματα που ξυπνούν τις αισθήσεις. Εκεί μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της ξακουστής σπιτικής πίτας, των παραδοσιακών μαγειρευτών και μίας τεράστιας ποικιλίας από ντόπιο, φρέσκο, ζουμερό κρέας. Όλα μαγειρεμένα με μεράκι και αφοσίωση συνδυάζοντας μυστικά που οι ιδιοκτήτες έχουν αποσπάσει από κρυφές μαρμίτες. Το γεύμα μπορεί να συνοδευτεί με κρασί της αρεσκείας σας από την επιλεγμένη ελληνική συλλογή της κάβας του εστιατορίου. Το ψωμί και τα γλυκά παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα του ξενοδοχείου από τα πιο αγνά υλικά. Βασισμένα σε παραδοσιακές οικογενειακές συνταγές φτάνουν σε εσάς μοσχοβολώντας φρέσκο βούτυρο.

Picasa

Για τα παιδιά

Στο ξενοδοχείο υπάρχει παιδαγωγός οπότε το Crystal Mountain είναι μια πολύ καλή πρόταση για οικογένειες. Χάρη στην άρτια κατάρτιση των ανθρώπων που φροντίζουν να προσφέρουν δημιουργική απασχόληση στα παιδιά μέσα από το παιχνίδι, δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να ξεκουραστούν στο ήσυχο περιβάλλον του ξενοδοχείου. Ανάμεσα στα άλλα, πραγματοποιούνται δραστηριότητες με χειροτεχνίες, εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, ενώ τις καλοκαιρινές διακοπές των παιδιών συμπληρώνει το πλατσούρισμα στην πισίνα, το μπάσκετ στο γήπεδο, η κηπουρική στο μποστάνι και τα εκπαιδευτικά παιχνίδια στο ελατόδασος της Άνω Χώρας.

Η τοποθεσία

Εκεί που δύει η οροσειρά της Πίνδου, παλαιότερα γνωστή και ως Κράβαρα, ανατέλει η Ορεινή Ναυπακτία, μία από τις ορεινότερες περιοχές της Ελλάδας. Ευνοημένη η Αιτωλοακαρνανία από τους θεούς του Ολύμπου συνδυάζει απαράμμιλη ομορφιά. Βρέχεται από το Ιόνιο πέλαγος ενώ συνδυάζει μεγάλα ποτάμια, ψηλά βουνά και πλατιές λίμνες. Ευγνώμονες για τα δώρα που τους χάρισε η φύση, οι κάτοικοί της ασχολούνται με την αλιεία, τη γεωργία και την καλλιέργεια. Ο ασφαλτοστρωμένος δρόμος και οι πινακίδες που σας καθοδηγούν προς την Άνω Χώρα την καθιστούν εύκολα προσβάσιμη.

Δραστηριότητες για μεγάλους

Σε υψόμετρο 1100 μέτρα και σε συνεργασία με το Bodyscape Health Club, κάτω από τη σκιά του καστανόδασους πραγματοποιούνται δυναμικά, αερόβια & ολιστικά προγράμματα, όπως Fat Burning Base, Gymstick, Τae Βo, Aqua Aerobic, Dance Aerobic, Yoga, και Pilates.

Το Crystal Mountain Hotel σας περιμένει από τις 27 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου, στην πιο fit εβδομάδα της χρονιάς με πολλές εκπλήξεις και δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά από τις παιδαγωγούς.

*Ενδέχεται να υπάρξουν αλλαγές στο πρόγραμμα.