Η Paris Hilton επέλεξε Celia Kritharioti για τα γενέθλιά της

paris-hilton
ΠΕΜΠΤΗ, 28 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Η διάσημη επιχειρηματίας και γόνος της γνωστής οικογενείας Hilton έκλεισε τα 43 με μια μοναδική δημιουργία Celia Kritharioti.

Με ένα εντυπωσιακό πάρτι στο Los Angeles γιόρτασε τα γενέθλια της η Paris Hilton επιλέγοντας μία αστραφτερή μίνι δημιουργία Celia Kritharioti.

Συγκεκριμένα το φόρεμα της Paris Hilton ήταν γεμάτο κρύσταλλα, με εντυπωσιακά μακριά μανίκια και αγκάλιαζε μοναδικά τη σιλουέτα της. Το outfit συμπλήρωσαν ασημί αξεσουάρ, αλλά και κομψές γόβες που ταίριαζαν απόλυτα με το φόρεμα. Η διάσημη επιχειρηματίας λάτρεψε τη δημιουργία της Celia Kritharioti, καθώς φρόντισε να την αναφέρει στις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας με αυτό τον τρόπο το δικό της δημόσιο «ευχαριστώ».

Στο πάρτι δεν έλειψαν και οι λαμπεροί καλεσμένοι όπως οι Demi Lovato, Heidi Klum, Megan Thee Stallion, Kevin Ostajeski, Bebe Rexha, Sia και David Lachapelle, οι οποίοι διασκέδασαν μέχρι το πρωί σε ένα σκηνικό βγαλμένο από παραμύθι.

Celia Kritharioti Couture
O παλαιότερος Οίκος Υψηλής Ραπτικής στην Ελλάδα που από το 1906, δημιουργεί χειροποίητα creations που αποτελούν ύμνο για τη γυναίκα, δίνοντας κίνηση και δυναμισμό στο κάθε της βήμα, κατακτώντας δικαίως μια θέση στον κόσμο της υψηλής ραπτικής.