Το Monreale μας συστήνει τα αρώματα της Άνοιξης

gunaika-anoiksi
ΔΕΥΤΕΡΑ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Το Monreale είναι ένα διεθνές brand εμπνευσμένo από τη δύναμη της στιγμής που σέβεται τη βασική αρχή της ανθρώπινης ύπαρξης και μας δίνει πολλές προτάσεις για την πιο ανθισμένη εποχή του χρόνου.

Η Άνοιξη θέλει το δικό της άρωμα και υπάρχει ένα brand αρωμάτων που υπόσχεται να δώσει άλλη διάσταση στην καθημερινότητά μας αυτή την εποχή. Το Monreale γεννήθηκε για να αποκαλύψει τον κόσμο των αρωμάτων, δημιουργώντας μοναδικά αρώματα με την έμπνευση και την υπογραφή των καλύτερων αρωματοποιών του κόσμου. Ο συνδυασμός των κατάλληλων συστατικών συνθέτει τον μοναδικά ελκυστικό χαρακτήρα κάθε μεμονωμένου αρώματος που φέρει το όνομα Monreale.

Αρώματα με άνθη πορτοκαλιάς, όπως το Vanilla Leather, με την αναζωογονητική αύρα της φρέσκιας κιτρονελόλης και του λιμονένιου που συναντούν το τριαντάφυλλο στο Roses Musk, καλοκαιρινός ρομαντισμός μέσα από ένα μείγμα με λουλουδάτα στοιχεία στο Blackberry Magnolia και πολλά ακόμη ιδιαίτερα αρώματα με μοναδικά ελκυστικό χαρακτήρα θα βρείτε εδώ προκειμένου να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο, αυτό που ταιριάζει στη δική σας προσωπικότητα.

Πίσω από το Monreale βρίσκεται ο Θωμάς Τσαβδαρίδης, ο οποίος με 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των αρωμάτων και των καλλυντικών και με εκτεταμένη γνώση και εμπειρία, ίδρυσε το brand, κάνοντας το δικό του επιχειρηματικό εγχείρημα στον κλάδο των γυναικείων και ανδρικών αρωμάτων.

Χαρακτηριστικά ο ιδρυτής του Θωμάς Τσαβδαρίδης, αναφέρει: «Εμπνεύστηκα από τον καθεδρικό ναό του Monreale, ο οποίος κατασκευάστηκε μεταξύ 1172 και 1267 στο Παλέρμο της Σικελίας. Συνάντησα την ομορφιά του καθεδρικού ναού του Μονρεάλε και εκτίμησα τη μακρά ιστορία του. Όντας Ελληνορθόδοξος, συγκινήθηκα από την εντυπωσιακή συνύπαρξη της βυζαντινής τέχνης και της νορμανδικής, γοτθικής, αναγεννησιακής και μπαρόκ αρχιτεκτονικής του Καθεδρικού Ναού, γι' αυτό αποφάσισα να δώσω το όνομά του στο brand αρωμάτων».

Το όραμά που εκφράζει ο ίδιος μέσα από το επιχειρηματικό αυτό εγχείρημα είναι η δημιουργία μιας μοναδικής ατμόσφαιρας με τις πλούσιες μυρωδιές του θυμιάματος, που επιτρέπουν στο κοινό να ανακαλύπτει την ευτυχία στα πιο μικρά πράγματα. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αρώματα Monreale διατίθενται στην Ελλάδα μέσω του flagship store στο Κολωνάκι και του eshop, αλλά και στο εξωτερικό σε επιλεγμένα σημεία.

Info
Monreale
Ηροδότου 9, Κολωνάκι