To τρίπτυχο «Fitness-Wellness-Entertainment» αναβιώνει δυναμικά στην Ακτή Βουλιαγμένης

athens-fitness-festival
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Με 4.500 επισκέπτες την χρονιά που μας πέρασε, ο πήχης για το ATHENS FITNESS FESTIVAL είναι ψηλά και εμείς θα τον ανεβάσουμε ακόμη περισσότερο με την παρουσία μας και φέτος!

Eίναι γεγονός. Το ATHENS FITNESS FESTIVAL που μας ψυχαγωγεί μαθαίνοντάς μας πώς να προσέχουμε τον εαυτό μας, επαναλαμβάνεται και φέτος, στην πανέμορφη παραλία της Βουλιαγμένης στις 25-26 Μαΐου 2024. Το πρόγραμμα είναι πλούσιο και οι διοργανωτές έχουν φροντίσει να μας εκπλήξουν με διάφορους τρόπους. Πάμε να τους δούμε; 

Τι νέο περιλαμβάνει το πρόγραμμα

Μεγαλύτερα και νέα fitness stages: Το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024 διαθέτει νέα είδη προπόνησης, για το νερό αλλά και για έξω από αυτό, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα για μεγαλύτερες πλατφόρμες κατά μήκος της παραλίας. Από προπονήσεις υψηλής έντασης έως γαλήνιες συνεδρίες γιόγκα, η εμπειρία fitness που θα προσφέρει και φέτος το φεστιβάλ θα καλύπτει κάθε γούστο και προτίμηση.

Προπονήσεις με τη πιο σύγχρονη τεχνολογία εξοπλισμού και τάσεις εκγύμνασης: Προετοιμαστείτε να αντλήσετε έμπνευση και να προπονηθείτε από τους καλύτερους εκπαιδευτές του χώρου από Ελλάδα και εξωτερικό, αλλά και να δοκιμάσετε νέα είδη γυμναστικής όπως Hybrid Race, The Challenge, Aqua Fitness, Pure Strength και άλλα, με τη χρήση κορυφαίου εξοπλισμού. Μια μοναδική ευκαιρία που δεν δίδεται κάθε μέρα. 

Yiannis Margetousakis
Διαδραστικές εμπειρίες ευεξίας: Με μεγάλη προσοχή και φροντίδα έχει σχεδιαστεί το 2ήμερο πρόγραμμα του AFF 2024 για να χορτάσουν οι συμμετέχοντες, αλλά και όσοι απλά θέλουν να παρακολουθήσουν το θέαμα. Πώς; Με δραστηριότητες που θρέφουν τόσο το σώμα όσο και τη ψυχή με φόντο το μαγευτικό τοπίο της Βουλιαγμένης.

Σύνδεση και Επικοινωνία: Το ATHENS FITNESS FESTIVAL έχει να κάνει με τη δημιουργία μιας ισχυρής και υποστηρικτικής κοινότητας γυμναστικής. Φέτος, ανεβάζει τον πήχη με περισσότερες ευκαιρίες συμμετοχής, σύνδεσης αλλά και να μοιραστείτε το ταξίδι γυμναστικής σας με ομοϊδεάτες.

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024 απευθύνεται σε ΟΛΟΥΣ και πρόκειται για μια αξέχαστη εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

Ετοιμαστείτε για μια γιορτή γυμναστικής όπως ποτέ άλλοτε! Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ανακοινώσεις!

Instagram: https://www.instagram.com/athensfitnessfestival/

TIK TOK: https://www.tiktok.com/@athensfitnessfestival

Facebook: https://www.facebook.com/athensfitnessfestival

YouTube: https://www.youtube.com/@athensfitnessfestival