Το Ούζο Πλωμαρίου πρεσβευτής της Ελλάδας στην έκθεση Tax Free World Association

ouzo-plomari
ΤΡΙΤΗ, 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Έντονη γεύση από ελληνικό καλοκαίρι απόλαυσαν όλοι όσοι βρέθηκαν στο περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου που συμμετείχε και φέτος στην έκθεση Tax Free World Association στις Κάννες.

Μ’ ένα δροσερό ούζο η Ποτοποιία υποδεχόταν τους επισκέπτες της έκθεσης ταξιδεύοντάς τους στην Ελλάδα και προσκαλώντας τους να βιώσουν την απόλυτη εμπειρία της  αυθεντικής γεύσης του Ούζου Πλωμαρίου. Η καμπάνια «window to Greece» που παρουσιάζει το χαρακτηριστικό παράθυρο με τη καμάρα, πηγή έμπνευσης της μπλε τοξωτής ετικέτας στο μπουκάλι του Ούζου Πλωμαρίου, κέρδισε τις εντυπώσεις διαχέοντας στον χώρο  την  αίσθηση του ηλιόλουστου καλοκαιριού που απολαμβάνουν όσοι ταξιδεύουν στην Ελλάδα!

Εικόνες γεμάτες ήλιο και θάλασσα, αρώματα και γεύσεις πλημμύρισαν την έκθεση που φέτος υποδέχτηκε περισσότερους από 7.000 επισκέπτες και 462  brands. Στο ειδικό stand του περιπτέρου του Ούζου Πλωμαρίου που φέτος γιορτάζει τα 130 του χρόνια  υπήρχε η εντυπωσιακή συλλεκτική επετειακή του φιάλη.  Απεικονίζοντας  τις αναμνήσεις που μοιραζόμαστε με φίλους και οικογένεια κάτω από τον ήλιο, απολαμβάνοντας ένα ποτήρι Ούζο Πλωμαρίου η φετινή συλλεκτική φιάλη θύμισε σε όλους για ακόμα μια φορά  ότι αποτελεί τον απόλυτο πρεσβευτή της Ελλάδας. 

Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε και η Επετειακή Συσκευασία, με πρωταγωνιστή το σύμβολο του Ούζου Πλωμαρίου, που θα διατίθεται για όλο το 2024 στις χώρες του εξωτερικού.

Έχοντας εδραιώσει τη θέση του στο διεθνή χάρτη των εξαγωγών, το Ούζο Πλωμαρίου με την πλούσια γεύση και τα εξαιρετικά  του αρώματα δεν μονοπώλησε μόνο το ενδιαφέρον επισκεπτών αλλά και του διεθνούς τύπου. Τα πιο σημαντικά International έντυπα για τα Spirits, το Global Drinks Intel και το επιτυχημένο  περιοδικό TFWA2024 Daily  παρουσίασαν με αναλυτικά ρεπορτάζ την επιτυχημένη διαδρομή αλλά και την  ασυναγώνιστη γεύση του ελληνικού ούζου που «ξυπνάει» τις αισθήσεις  με την κάθε του γουλιά. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η έκθεση αποτέλεσε την ευκαιρία να πραγματοποιηθούν μια σειρά από σημαντικές συναντήσεις με νέους και υπάρχοντες πελάτες που αναμένεται να συμβάλουν στην ανάπτυξη καινούριων σημαντικών συνεργασιών.

Μάλιστα στη Γαλλία ήδη δρομολογείται η τοποθέτηση του Ούζου Πλωμαρίου σε δίκτυο από κάβες της χώρας ενώ έντονο ήταν φέτος το ενδιαφέρον από το Μαυροβούνιο και σύντομα θα δρομολογηθεί και εκεί η τοποθέτηση του Ούζου Πλωμαρίου  στην εγχώρια αγορά του και στα duty free.

Αυτή τη στιγμή το Ούζο Πλωμαρίου βρίσκεται ήδη σε σημαντικά καταστήματα αφορολογήτων ειδών στο εξωτερικό όπως είναι η Γερμανία, Βουλγαρία, Ισραήλ, Τουρκία, Ντουμπάι, Κύπρο, Ιράκ, Εσθονία, Φινλανδία και συνεχίζει να ταξιδεύει την ελληνική κουλτούρα και την πολιτιστική μας κληρονομιά σε ολόκληρο τον κόσμο.