Στη μεγάλη οθόνη η τελευταία περιοδεία των Sabaton

sabaton
ΔΕΥΤΕΡΑ, 03 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα. Και στην περίπτωση που γράφουμε εδώ, μας δείχνουν ότι οι Sabaton μαζί με τους Nightwish, είναι τα πιο επιτυχημένα σχήματα στην Ευρώπη.

Ο λόγος για τους Σουηδούς Sabaton που ανακοίνωσαν την προβολή στο σινεμά της τελευταίας τους περιοδείας με τίτλο The Tour To End All Tours, περιοδεία που βασίστηκε στο πιο πρόσφατο album τους με τίτλο The War To End All Wars (2022), βασισμένο και αυτό όπως και το προηγούμενό τους album (The Great War, 2019) στις ιστορίες του 1ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η συναυλία που θα παρουσιαστεί, ηχογραφήθηκε με ένα κοινό 16.000 φανατικών οπαδών τους στο Άμστερνταμ, ενώ στο πρώτο σκέλος της εν λόγω περιοδείας οι Sabaton είχαν εμφανιστεί και στο Release Athens Festival το 2022 σε μία μοναδική εμφάνιση.

Το σχήμα μόλις ολοκλήρωσε μία ακόμα Αμερικάνικη περιοδεία, αυτή τη φορά ως  support στους Judas Priest ενώ φέτος γιορτάζει τα 25 χρόνια ύπαρξης με πολλές ξεχωριστές δράσεις που κρατούν το ενδιαφέρον των πολυάριθμων οπαδών τους στα κόκκινα.

Έχοντας καλοσωρίσει πίσω τον κιθαρίστα Thobbe Englund, μας έχουν ενημερώσει ότι το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν και στο studio, προφανώς ηχογραφώντας τη νέα τους δουλειά την οποία και περιμένουμε.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].