«The Baldwins»: Νέα ριάλιτι σειρά από τον Alec και την Hilaria Baldwin για την οικογένειά τους

the-baldwins
ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στο TLC.

Το ζευγάρι Baldwin και η πολυμελή οικογένειά τους ανοίγουν τα χαρτιά και το σπίτι τους και οι περιπέτειές τους θα φιλοξενηθούν στο TLC. Το ζευγάρι και το δίκτυο ανακοίνωσαν ταυτόχρονα ότι θα είναι στο επίκεντρο μιας σειράς reality για την οικογένειά τους, που θα κάνει το ντεμπούτο της στο TLC το 2025.

Στην ανακοίνωση  που κοινοποιήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το ζευγάρι με τα επτά παιδιά κάτω των 10 ετών, δήλωσε: «Σας προσκαλούμε στο σπίτι μας για να ζήσετε τα πάνω και τα κάτω, τα καλά, τα κακά, τα άγρια και τα τρελά»,

«Ο Alec και η Hilaria Baldwin έχουν γίνει πρωτοσέλιδο από τότε που παντρεύτηκαν πριν από σχεδόν 12 χρόνια», δήλωσε εκπρόσωπος της TLC σε δήλωση. «Για πρώτη φορά, ανοίγουν τις οικογενειακές τους ζωές και φέρνουν όλους να συμμετάσχουν στον ασταμάτητα έρωτα, το γέλιο και το δράμα».

Εκτός από τα επτά παιδιά του με την Hilaria, ο Alec Baldwin έχει επίσης μια ενήλικη κόρη, την Ireland, από τον προηγούμενο γάμο του με την Kim Basinger, η οποία μάλιστα τον έκανε παππού πέρυσι, φέρνοντας στον κόσμο μια κόρη. Ο Baldwin έχει γίνει πολλές φορές πρωτοσέλιδο για τα συνεχιζόμενα νομικά του ζητήματα σχετικά με την υπόθεση του πυροβολισμού στα γυρίστματα της ταινίας «Rust», και τον θάνατο της κινηματογραφίστριας, Χάλινα Χάτσινς, το 2021. Η δίκη έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούλιο στο Νέο Μεξικό.