Τα Aria Hotels φέρνουν στην Κίμωλο τον κινηματογράφο

kimolos
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Ένας νέος θεσμός γεννιέται στην Κίμωλο και ακούει στο όνομα 1st ARIA SCREENINGS – Kimolos International Film Festival.

Η Κίμωλος ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το 1st  ARIA SCREENINGS – Kimolos International Film Festival από τις 29 Ιουνίου έως την 1 Ιουλίου 2024. Πρόκειται για μια συνεργασία των ARIA Hotels και της Glory Films με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού μέσω της τέχνης του κινηματογράφου.

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, θα προβληθούν τρεις ταινίες πρόσφατης παραγωγής, σε συνεργασία με την Rosebud.21 και το Athens International Food Film Festival. Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο The Windmill Kimolos.

•          Σάββατο 29 Ιουνίου (21:00): «Στη  Φωτιά» (2023) της Τραν Αν Χουνγκ

•          Κυριακή 30 Ιουνίου (21:00): «75 Μέρες» (2020) του Μ.Α Ρομέρο

•          Δευτέρα 1 Ιουλίου (21:00): «Κάποια Μέρα θα Πούμε τα Πάντα ο Ένας στον Άλλον» (2023) της Έμιλι Ατέφ

Μετά το τέλος της τελευταίας προβολής, θα ακολουθήσει closing party από τα Aria Hotels στο The Windmill.

Ο προγραμματισμός για το 2025 προβλέπει τη διεξαγωγή του 2nd ARIA SCREENINGS – Kimolos International Film Festival αμέσως μετά τη λήξη του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κιμώλου. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, οι προβολές από τα ARIA SCREENINGS θα συνεχιστούν σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσφέροντας έτσι στους επισκέπτες του νησιού ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές εμπειρίες.

Σχετικά με τα Aria Hotels

Τα Aria Hotels, η θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra Group με ελληνική καταγωγή, διαθέτει πλήθος boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών σε ξεχωριστούς προορισμούς με μοναδική φυσική ομορφιά σε όλη την Ελλάδα. Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, περιλαμβάνει ξενοδοχεία στην Αθήνα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τις Σποράδες, την Ήπειρο, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τα Δωδεκάνησα και τα Ιόνια Νησιά. Όλες οι τοποθεσίες έχουν επιλεγεί για την αρχιτεκτονική τους αξία και τη συμβολή τους στη διατήρηση της τοπικής κληρονομιάς. Η υψηλή ποιότητα στην εξυπηρέτηση αποτελεί τον πυρήνα της εμπειρίας που προσφέρουν τα Aria Hotels, προσελκύοντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες.