Ο «Επιθεωρητής Μεγκρέ» με τον Ρόουαν Άτκινσον επιστρέφει στο Epic Drama

maigret Colin Hutton
ΠΕΜΠΤΗ, 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Αυτό τον Ιούλιο, μην χάσετε τον δεύτερο κύκλο του «Μεγκρέ», με τον Ρόουαν Άτκινσον να πρωταγωνιστεί σε μία ανατρεπτική σειρά. Κάθε Πέμπτη στις 22:45 από 11 Ιουλίου, αποκλειστικά στο Epic Drama.

Επιθεωρητής Μεγκρέ/Maigret
Κάθε Πέμπτη στις 22:45 από 11 Ιουλίου
Κύκλος: 2
Αριθμός επεισοδίων: 2 x 90 λεπτά

Βασισμένη στα βιβλία του Ζορζ Σιμενόν, αυτή είναι μια νέα διασκευή των ιστοριών του συγγραφέα με ήρωα τον αγαπημένο φανταστικό Γάλλο ντετέκτιβ Ζιλ Μεγκρέ και τον Ρόουαν Άτκινσον στον ομώνυμο ρόλο. Στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων, ένας εβραίος έμπορος διαμαντιών δολοφονείται μέσα στη νύχτα σε ένα απομακρυσμένο χωριό στη διασταύρωση έξω από το Αρπαζόν και ο γείτονας Καρλ Άντερσον είναι ένας από τους υπόπτους. Επίσης, ο Μεγκρέ ερευνά τις συμπτωματικές δολοφονίες μιας κόμησσας και μιας αρτίστας, ανακαλύπτοντας ένα σκοτεινό μυστικό που συνδέει το παρελθόν τους στο Grand Hotel της Νίκαιας.

Colin Hutton
Colin Hutton
Μην χάσετε ακόμη

Η Αστυνομία του Παρισιού, 1900/Paris Police 1900
Κάθε Παρασκευή στις 22:00
Κύκλος: 1

Παρίσι, 1899: ο Γάλλος Πρόεδρος Φελίξ Φορέ μόλις πέθανε - η Γαλλία, η οποία βάλλεται από τη δράση ακροδεξιών αντισημιτικών ομάδων και την άνοδο της αναρχίας, δεν ήταν ποτέ τόσο αδύναμη. Όταν ο συνταξιούχος αρχηγός της Αστυνομίας Λουί Λεπίν ανακαλείται στη θέση του για να αποκαταστήσει την τάξη στο Παρίσι, ο τραγικός εντοπισμός του πτώματος μιας γυναίκας σε βαλίτσα που επιπλέει στον Σηκουάνα προτρέπει τον νεαρό και φιλόδοξο ντετέκτιβ Αντουάν Ζουάν να συμμετάσχει στη δράση στην καρδιά των αστυνομικών επιχειρήσεων. Ακόμα, ο Ζοζέφ Φιρσί είναι ένας διεφθαρμένος αξιωματικός, γνωστός σε όλους για τους εκβιασμούς του, ο οποίος δουλεύει στη ζούλα ως δολοφόνος της μυστικής αστυνομίας - η έρευνα κινεί το ενδιαφέρον του και επιστρατεύει τη Μεγκ Στενέλ, την εταίρα που κατηγορήθηκε ότι σκότωσε τον αδύναμο πρόεδρο στη διάρκεια της ερωτικής πράξης, για να εργαστεί ως κατάσκοπός του. Στο Παρίσι -εκεί όπου έγκλημα και αμαρτία συναντούν τη χλιδή και τον πουριτανισμό- όλοι οι πρωταγωνιστές κάποια στιγμή συναντώνται και ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σώσουν τη Γαλλία.

Νταλγκλίς/Dalgliesh
Κάθε Τρίτη στις 22:45
Κύκλος: 1

Αρχίζοντας στα μέσα της δεκαετίας του 1970 η αστυνομική σειρά εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια του εξαιρετικά αινιγματικού ντετέκτιβ που δημιούργησε η Φίλις Ντόροθι Τζέιμς και παρακολουθεί τη μέχρι σήμερα εξέλιξη του Άνταμ Νταλγκλίς ο οποίος εξιχνιάζει ανεξήγητους φόνους και αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά. Στο πρώτο επεισόδιο, οι νεαρές γυναίκες που φοιτούν στη Σχολή Νάιτινγκεϊλ μαθαίνουν να φροντίζουν και να παρηγορούν τους αρρώστους. Όταν μία από τις φοιτήτριες δολοφονείται με βάναυσο τρόπο, ο Άνταμ Νταλγκλίς αναλαμβάνει να αποκαλύψει έναν δολοφόνο που θεωρεί ότι ο φόνος είναι η μοναδική ενδεικνυόμενη θεραπεία για κάθε νόσο. Με φόντο τα παράλια του Ντόρσετ, το δεύτερο επεισόδιο επικεντρώνεται στη σκοτεινή έρευνα σε ένα μυστηριώδες ίδρυμα αναπήρων όπου οι στοργικοί νοσοκόμοι δεν είναι τελικά τόσο στοργικοί όσο ισχυρίζονται. Στο τελευταίο επεισόδιο, δύο άντρες εντοπίζονται σε μια λίμνη αίματος στην εκκλησία Σεντ Μάθιους στο Πάντινγκτον. Ο ένας είναι ένας άστεγος συνταξιούχος, ο δεύτερος υπουργός. Ο Νταλγκλίς πρέπει να ψάξει βαθιά στα φρικτά και επικίνδυνα οικογενειακά μυστικά για να καταφέρει να οδηγήσει τον δολοφόνο τους ενώπιον της δικαιοσύνης.