«Η δεσποινίς Σκάρλετ και ο Δούκας» και η «Σίσι» κάνουν πρεμιέρα

scarlettduke Sever Zolak
ΤΡΙΤΗ, 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2024

Ο Σεπτέμβριος έρχεται στο Epic Drama με τις πρεμιέρες των νέων κύκλων των αγαπημένων «Η δεσποινίς Σκάρλετ και ο Δούκα», «Επιθεωρητής Ριτσάρντι», «Σίσι» και του πολυαναμενόμενου «Όλα τα πλάσματα, μεγάλα και μικρά».

«Η δεσποινίς Σκάρλετ και ο Δούκας»
Πρεμιέρα Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 21:00

Ο τέταρτος κύκλος ξεκινά όταν η Ελάιζα αναλαμβάνει το γραφείο ερευνών Νας & Υιοί στο Λονδίνο. Τα πράγματα δεν εξελίσσονται τόσο ομαλά, παρόλο που κάποιοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προσφέροντας τη βοήθειά τους. Εκτός δουλειάς, η σχέση της με τον Γουίλιαμ (τον «Δούκα») εξελίσσεται πολύ καλά και θα οδηγήσει σε μια απόφαση που θα επηρεάσει τη ζωή και των δύο. Στο γραφείο, η Ελάιζα συνεργάζεται με τον Δούκα ερευνώντας μια ληστεία που έγινε σε πορνείο πολυτελείας στους πελάτες του οποίου συγκαταλέγονται σημαντικά μέλη της βρετανικής κυβέρνησης. Η σειρά περιλαμβάνει επίσης μια συναρπαστική αναδρομή στην πρώτη συνάντηση της Ελάιζα με τον Δούκα, στις σχέσεις της Ελάιζα με τους νεκροθάφτες της βικτοριανής κοινωνίας και πολλά ακόμα. Πρέπει επίσης να αναφερθούμε και στα νέα πρόσωπα που κάνουν την εμφάνισή τους, όπως τον Πολ Μπέιζλι («Black Mirror») τον οποίο ίσως έχετε δει και στον τέταρτο κύκλο της σειράς «Πλάσματα μεγάλα και μικρά», και τον Κέρτις Κάντσα («The Sandman»).

Επιθεωρητής Ριτσάρντι
Κάθε Δευτέρα στις 22:00, από 2 Σεπτεμβρίου

1930: στους δρόμους της Νάπολης διαδραματίζονται πολλά στυγερά εγκλήματα και ένας νεαρός ντετέκτιβ δεν αφήνει καμία υπόθεση ανεξιχνίαστη. Ο επιθεωρητής Ριτσάρντι τυχαίνει να διαθέτει ένα ξεχωριστό χάρισμα: βλέπει τα φαντάσματα δολοφονημένων ανθρώπων και ακούει τις τελευταίες σκέψεις τους. Αυτή η κατάρα τον στοιχειώνει καθημερινά. Περιβεβλημένος με ένα πέπλο μυστηρίου που απομακρύνει τους περισσότερους από κοντά του, ο Ριτσάρντι δεν γελά ποτέ και είναι ερωτευμένος με δύο γυναίκες. Στην ομιχλώδη Νάπολη, η σειρά συνδυάζει δυναμικά πολλά στοιχεία: το έγκλημα, το μυστήριο και το υπερφυσικό. Αυτές οι ιστορίες ερευνούν το υπέρτατο νόημα της ζωής και της οδύνης.

Armands Virbulis
Σίσι
Κάθε Πέμπτη στις 22:00 από 19 Σεπτεμβρίου

Ο πρώτος κύκλος ολοκληρώθηκε με τη Σίσι και τον Φραγκίσκο να αποτιμούν την κοινή ζωή τους ως έγγαμο ζευγάρι αλλά και ως Αυτοκράτορας και Αυτοκράτειρα με φόντο τον πόλεμο και τις μοιραίες συγκρούσεις, όμως οι πολιτικές και προσωπικές προκλήσεις συνεχίζονται για το ζευγάρι και στον δεύτερο κύκλο επεισοδίων. Ενώ η Σίσι προσπαθεί να φανεί δυνατή τόσο για τον λαό της όσο και για τον σύζυγό της, ο Ότο φον Μπίσμαρκ απειλεί να φέρει την Αυστρία αντιμέτωπη με έναν νέο πόλεμο. Η ζωή της Σίσι

στο χρυσό κλουβί της είναι δύσκολη, παρόλο που καταφέρνει να βελτιώσει τις διπλωματικές ικανότητές της. Η νεαρή Αυτοκράτειρα ξεκινά για ένα διπλωματικό ταξίδι στην Ουγγαρία. Εκεί όχι μόνο εντυπωσιάζεται από τις αχανείς εκτάσεις της Πούζτα και τη λιτή ζωή των ντόπιων, αλλά και από τον Κόμη Γκιούλα Αντράσι, με τον οποίο αποκτά όλο και μεγαλύτερη οικειότητα. Αντιμέτωπη με το δίλημμα να επιλέξει ανάμεσα στον χαρισματικό επαναστάτη ηγέτη και τον σύζυγό της, η Σίσι πρέπει στο τέλος να πάρει μια δύσκολη απόφαση.

Όλα τα πλάσματα, μεγάλα και μικρά
Κάθε Παρασκευή στις 22:00, από 20 Σεπτεμβρίου

Πάσχα 1940: είναι άνοιξη και η κοινωνία του Ντάρομπι δεν έχει κάποιον ιδιαίτερο λόγο να χαίρεται εκτός από το γεγονός ότι είναι περισσότερο από ποτέ ενωμένη, παρά τον πόλεμο που μαίνεται στην Ευρώπη, κι εμείς επιστρέφουμε στον γαλήνιο παράδεισο του γραφικού χωριού Γιόρκσιρ και συναντούμε τους φιλικούς χαρακτήρες της σειράς, παλιούς και νέους, καθώς και μια πλειάδα ζώων μεγάλων και μικρών. Ο Τζέιμς έχει παντρευτεί την Έλεν Χέριοτ και είναιευτυχισμένος. Ζουν ακόμα στη σοφίτα του Σκέλντεϊλ καθώς επικρατεί αβεβαιότητα στη ζωή όλων. Στο μεταξύ, ο ιδιότροπος κτηνίατρος Σίγκφριντ Φάρνον θυμάται με νοσταλγία τον αδελφό του Τρίσταν που επιβιβάστηκε σε ένα τρένο για να υπηρετήσει την πατρίδα στον πόλεμο, απόφαση από την οποία ο μεγαλύτερος αδελφός του, ως βετεράνος του Α΄ Παγκόσμιου Πολέμου, είχε προσπαθήσει έντονα να τον αποτρέψει.