Σε 27 χώρες η ταινία των Sabaton και πού θα την δείτε στην Ελλάδα

sabaton
ΤΡΙΤΗ, 08 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2024

Για τους Έλληνες οπαδούς θα υπάρξει μια προβολή στον κινηματογράφο Δαναός στην λεωφόρο Κηφισίας 109, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 22.00.

Σε 27 χώρες και πάνω από 200 κινηματογράφους της Ευρώπης και της Αυστραλίας θα προβληθεί στις 11 Οκτωβρίου η ταινία των Sabaton με τίτλο The Tour To End All Tours, η οποία αποτελεί τη συναυλία του σχήματος στο Ziggo Dome Venue του Άμστερνταμ, μπροστά σε 17.000 οπαδούς τους το 2023, στα πλαίσια της ομώνυμης περιοδείας, της μαγαλύτερης και πιο πλούσιας μέχρι στιγμής στην ιστορία του σχήματος. Θα ακολουθήσουν στις 30 και 31 Οκτωβρίου αντίστοιχες προβολές στη βόρεια Αμερική.

Για τους Έλληνες οπαδούς θα υπάρξει μια προβολή στον κινηματογράφο Δαναός στην λεωφόρο Κηφισίας 109, την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 22.00. Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ.

Το The Tour To End All Tours - Live In Amesterdam θα κυκλοφορήσει και σε συλλεκτικό τριπλό βινύλιο στις 11 Οκτωβρίου, όπου τα χρώματά του σχηματίζουν τη σημαία της Ολλανδίας. Το σχήμα αυτές τις μέρες τελειώνει τη περιοδεία του στην Αμερική ως support στους Judas Priest και παράλληλα, γιορτάζει τα 25 χρόνια δράσης του με πολλά βίντεο καθώς και αποκλειστικό merch που είναι αφιερωμένο σε όλες τους τις κυκλοφορίες.
Στους Sabaton έχει επιστρέψει ο κιθαρίστας Thobbe Englund που αντικατέστησε τον Tommy Johansson που αποχώρησε νωρίτερα το 2024. Νέο δίσκο περιμένουμε το 2025.

Επιμέλεια: Βασίλης Σκουρτόπουλος / [email protected].