5 προτάσεις για τους ξενύχτηδες της Παραμονής Πρωτοχρονιάς

5-protaseis-gia-tous-ksenuxtides-tis-paramonis-protoxronias-protaseis-gia-tous-ksenuxtides-tis-paramonis-protoxronias

ΔΕΥΤΕΡΑ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012

Λαμπερά πάρτι, techno, indie, 80s, dj sets, μελομακάρονα και βασιλόπιτες θα δίνουν και θα παίρνουν το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.

Ένα ακόμα μεγάλο και λαμπερό πάρτι ετοιμάζει για 7η συνεχή χρονιά, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς το Hilton στο ΒallRoom του. Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος και ο Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα είναι στα decks, μαζί με τους Alceen και Consoul, τον MC GP Grand και χορευτικά από τις Sugarbabes. Πυροτεχνήματα, ειδική V.I.P. area και cocktails με επώνυμη υπογραφή, θα περιμένουν όσους προσέλθουν και φέτος στο glamorous πάρτι του Hilton. Πληροφορίες: Hilton, 210 7281351, είσοδος 15 ευρώ, στις 12.30 μ.μ.

Η νέα μουσική σκηνή στον Βοτανικό, Kyklos Live Stage θα υποδεχθεί τον νέο χρόνο με το live του Μπάμπη Στόκα μαζί με τον Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, τον Δημήτρη Καρρά και τη Μαρία Λούκα. Ο Μπάμπης Στόκας, ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες τραγουδοποιούς, με εφόδιο τη σπουδαία φωνή του και την ξεχωριστή ερμηνεία του, έχει έναν μοναδικό τρόπο να μας ταξιδεύει από το χθες στο σήμερα. Με την ικανότητα να κινείται δημιουργικά ανάμεσα σε ροκ τραγούδια, λαϊκά μονοπάτια αλλά και τις πιο τρυφερές μπαλάντες, ο Μπάμπης Στόκας πάντα μας συνεπαίρνει. Πληροφορίες: Kyklos Live Stage, Ιερά Οδός 74, Βοτανικός, (είσοδος από Κασσάνδρας 23), 210 3424299, www.kykloslive.gr .

Το 101% Dance Party με επιτυχίες από τα 80s και τα 90s, επιστρέφει και αυτή την Πρωτοχρονιά, έτοιμο να ξεθάψει τα πιο χορευτικά κομμάτια από τις δύο αυτές δεκαετίες. Αυτή τη φορά θα βρεθεί στον καινούργιο χώρο του ιστορικού Club22 στη Νέα Σμύρνη. Duran Duran, Madonna, Pet Shop Boys, Eurythmics, Samantha Fox, Dr.Alban, MC Hammer, Ace Of Base και πολλοί ακόμα θα ζωντανέψουν μέσα από τα τραγούδια που θα επιλέγουν οι Χρήστος Μήλιος και Nat. K. Πληροφορίες: Club22, Αγίας Φωτεινής 22, Νέα Σμύρνη, 210 9340222, στη 1 π.μ.

Μόλις αλλάξει ο χρόνος, στο Gasoline θα σας περιμένει ο Κωστής Λυμπερόπουλος, ραδιοφωνικός παραγωγός του Love Radio, για να σας κάνει να χορέψετε με εξαιρετικές μουσικές επιλογές. Το κέφι είναι εγγυημένο κι ο χορός ασταμάτητος… Πληροφορίες: Gasoline, Γαργηττίων 23Α, Γκάζι, 210 3469396.

Το six d.o.g.s., μένοντας πιστό στις παραδόσεις, καλεί και φέτος, για τρίτη χρονιά, όλους τους φίλους του σε μία ολοήμερη, 24ωρη γιορτή, σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μέχρι νωρίς το επόμενο μεσημέρι, της 1ης ημέρας του 2013. Δέκα DJs (Mr. Statik, Lostra, Chevy, K.atou, Bodj, Anestie Gomez, Tolis Q, Mr. Roussos, Pan, Lee Burton) της αθηναϊκής underground και techno σκηνής θα εναλλάσσονται στα decks του gig space, ενώ στο bar οι She & Her (Venetia Ioakim & Cat Black), Lipstick Stained Glasses (Zisis Zade & George Nikas), Stam και Bolas θα επιδοθούν σε indie ακούσματα. Από νωρίς θα απολαύσετε τις δημιουργίες του The Meet Market, καυτό Gluhwein, σπιτικά μελομακάρονα και βασιλόπιτα και στη συνέχεια, αφού αλλάξει ο χρόνος, θα χορέψετε μέχρι τελικής πτώσεως.

Πληροφορίες: six d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://sixdogs.gr , είσοδος ελεύθερη.