Ο John Digweed για μια βραδιά στην Αθήνα

o-John-digweed-gia-mia-bradia-stin-athina

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους djs, ο μοναδικός John Digweed θα βρεθεί στη χώρα μας για μία μοναδική βραδιά, στις 2 Μαρτίου στο Club Inbox, για ένα special 3ωρο dj set, που δεν αποκλείεται να… παραταθεί.

Μια μοναδική βραδιά περιμένει τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής, που αναμένεται να ανασύρει δυνατές αναμνήσεις στους παλαιότερους και να επιβεβαιώσει την αξία της διαχρονικής ποιότητας στους νεώτερους. Ο Άγγλος superstar John Digweed θα συνοδεύεται από τον δικό μας Stelio Vassiloudi.

Ο John Digweed είναι ένα σπάνιο φαινόμενο καλλιτέχνη, που ανεξάρτητα από τις εκάστοτε μουσικές τάσεις και μόδες κατάφερε να διακριθεί και μάλιστα, να πρωταγωνιστεί σε βάθος χρόνου, ποντάροντας προπαντός στην ουσία της μουσικής του.

Είναι ένας από τους κορυφαίους djs διεθνώς, όπως αποδεικνύουν τα ασταμάτητα gigs και οι περιοδείες του ανά τον κόσμο, ενώ η μουσική του δεξιοτεχνία περιλαμβάνει τόσο αιθέρια -σχεδόν κινηματογραφικά- ηχητικά τοπία, όσο και ρυθμικούς ύμνους του μπάσου που ξεχειλίζουν από ενέργεια.

O John Digweed δεν μπόρεσε να περιοριστεί στα στενά πλαίσια ενός dj, ακόμα και μετά από τόση επιτυχία, για αυτό παράλληλα, προχώρησε στη δημιουργία της πασίγνωστης δισκογραφικής Bedrock, όπου σε συνεργασία με το Nick Muir, ανέλαβε την παραγωγή και προώθηση ξεχωριστών κυκλοφοριών. Η Bedrock μετά από τουλάχιστον 12 χρόνια αξιοσημείωτης δράσης, αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς, αφού ταυτίστηκε με το αυθεντικό ταλέντο και την απαράμιλλη ποιότητα, έχοντας στο ενεργητικό της mixes και remixes από τους καλύτερους παραγωγούς.

Ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Digweed είναι η διακριτική του παρουσία, την οποία διατήρησε συνειδητά, ανεπηρέαστος από τις πολυάριθμες επιτυχίες του.

Από τα 15 του χρόνια, όταν πρωτοασχολήθηκε με την acid house σκηνή μέχρι σήμερα έχει στο ενεργητικό του υπερ-hits. Έτσι, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί το 2001 ψηφίστηκε ως ο No 1 dj παγκοσμίως από τους αναγνώστες του περίφημου DJmag.

Πληροφορίες: Inbox Club, Βουλιαγμένης 22, είσοδος 12€, κρατήσεις 6943074329, 6940890275, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.45 μ.μ. και κλείνουν στις… 9 π.μ.