Τσικνο-Kitcherella party στην Αρχιτεκτονική

tsikno-kitcherella-party-stin-arxitektoniki

ΤΡΙΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Ο πλανήτης Γη υποδέχεται για ακόμη μια φορά τον κομήτη Kitscherella. Στο πέρασμά του την Τσικνοπέμπτη 7 Μαρτίου μέσα από την Αρχιτεκτονική στο Γκάζι, αναμένεται να προκαλέσει θύελλα κεφιού, τσίκνας και χρυσόσκονης μέσα στο απόλυτο party που καταργεί κάθε αίσθηση καλού γούστου.

Ο Dj Kitschy Kimon θα σας ταξιδέψει στον γαλαξία του ξέφρενου χορού με όλες τις kitsch Disco 80’s & 90’s επιτυχίες που γνωρίζετε και όχι μόνο. Χρυσοί ύμνοι της Eurovision, καθώς και βουκολικά ακούσματα θα έχουν την τιμητική τους, μαζί με τα πιο τρελά kitsch σουξέ που δεν περιμένατε ποτέ ότι θα χορεύατε σε ένα club. Μαζί του, σε μια εμφάνιση έκπληξη, θα είναι και η Μπέσσυ Αργυράκη, η οποία θα τραγουδήσει ζωντανά όλες τις επιτυχίες της.

Η υπερβολή δεν είναι ποτέ αρκετή, για αυτό, ντυθείτε με το πιο kitsch λαμέ κουστούμι σας ή φορέστε την πατροπαράδοτη φουστανέλα σας και ετοιμαστείτε να ακούσετε και να δείτε μια ρετροσπεκτίβα των πιο hit kitsch στιγμών της παγκόσμιας και ελληνικής παραγωγής.

Στον εξωτερικό χώρο της Αρχιτεκτονικής θα βρείτε και open air Σουβλάκι bar για να τιμήσετε και την εθνική εορτή της Τσικνοπέμπτης.

Πληροφορίες: Αρχιτεκτονική, οδός Ελασιδών 6 (από Πειραιώς 116), Γκάζι, 6974493977, 2103420842, 6978185871, είσοδος 10€ (με ποτό), στις 10 μ.μ.