H techno έχει την τιμητική της...

h-techno-exei-tin-timitiki-tis

DVS1

ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Στις 9 Μαρτίου, η techno έχει την τιμητική της με ένα Evolution party και guests DJs τρία δυνατά ονόματα της σκηνής που αναμένεται να δυναμιτίσουν το Club Inbox και τους τυχερούς που θα παρευρεθούν.

Πρόκειται για τον Αμερικανό DVS1, τον Άγγλο Alan Fitzpatrick και τον Brian Sanhaji (Live), ενώ μαζί τους θα απολαύσουμε για άλλη μια φορά τους δικούς μας Mr. Statik και Axel Karakasis.

Ο Zak, περισσότερο γνωστός ως DVS1 (devious one), θεωρείται μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες στη σύγχρονη αμερικανική χορευτική σκηνή. Απέκτησε φήμη ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90, όταν ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ στη Νέα Υόρκη, αλλά μέχρι σήμερα, κατορθώνει να ξεσηκώνει το κοινό, συνδυάζοντας τις πλούσιες μουσικές γνώσεις του με τον απαράμιλλο ενθουσιασμό του και την απίστευτη συλλογή βινυλίων του, η οποία περιλαμβάνει περίπου 10.000 δίσκους. Έκτοτε η γκάμα του έχει εμπλουτιστεί καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα ήχων. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο DVS1 δεν προετοιμάζει τα σετ του και προτιμά τον επιτόπιο αυτοσχεδιασμό, με αποτέλεσμα κάθε σετ του να είναι μοναδικό και απόλυτα προσαρμοσμένο στην ενέργεια του κοινού και του χώρου.

Ο Brian Sanhaji ενδιαφέρθηκε για τη μουσική παραγωγή από πολύ μικρή ηλικία και δέχτηκε επιρροές από καλλιτέχνες, όπως οι Prodigy, καθώς και από χώρους σαν το θρυλικό «Omen» club στη Φρανκφούρτη, με αποτέλεσμα να προσανατολιστεί στην techno. Οι δύο πρώτοι δίσκοι του κυκλοφόρησαν με το ψευδώνυμο Relic από τη δισκογραφική Triebtäter την περίοδο 2000-1.Το επόμενο βήμα ήταν η δημιουργία της προσωπικής του δισκογραφικής, Enable Recordings, μέσω της οποίας προώθησε καλλιτέχνες, όπως οι «The Advent» και Andre Walter, παράλληλα βέβαια με τις δικές του δημιουργίες.

Το 2010 αναμφισβήτητα ήταν η χρονιά του Βρεττανού Alan Fitzpatrick, αφού κατάφερε να προσελκύσει πληθώρα bookings από όλο τον κόσμο και παράλληλα, να κατακτήσει την αναγνώριση και το σεβασμό μεγαθηρίων της σκηνής για το ταλέντο του ως παραγωγός. Μόλις ένα χρόνο πριν, είχε ολοκληρώσει το debut του, «Shadows in the Dark», σηματοδοτώντας μια νέα εποχή για την προσωπική δισκογραφική του Adam Beyer ως το πρώτο album που κυκλοφόρησε η Drumcode από το έτος 2005. Τα περισσότερα από τα κομμάτια του περιλαμβάνονται σταθερά στα dj set ονομάτων, όπως είναι οι John Digweed και Len Faki. Συμπεριλήφθηκε επίσης, στην ελίτ των djs, όπου ο Beyer αποφάσισε να αναθέσει το remix του κλασικού, Remainings III και παράλληλα, ανέλαβε remixes για άλλους εξίσου δημοφιλείς djs. Μέχρι στιγμής ο Fitzpatrick έχει 25 αξιόλογες κυκλοφορίες στο ενεργητικό του, καθώς και τη δισκογραφική εταιρεία 8 Sided Dice Recordings, η οποία θεωρείται μία από τις πλέον ελπιδοφόρες καλλιτεχνικές προσπάθειες των τελευταίων ετών.

Alan Fitzpatrick

Πληροφορίες: Inbox, Βουλιαγμένης 22, είσοδος 10€, κρατήσεις 6943074329, 6940890275, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.45 μ.μ.