Τechno ντελίριο στο Inbox

techno-ntelirio-sto-inbox

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Το techno ντελίριο συνεχίζεται στο Inbox και στις 6 Απριλίου, θα βρεθεί στα decks ο Βαρώνος της techno, Dave Clarke και ο ανατρεπτικός βετεράνος Sasha Carassi, ενώ το event θα περιλαμβάνει και ένα b2b set με τους δικούς μας Spiro Kaloumeno και Dennis Bunas.

Ο Dave Clarke, γέννημα θρέμμα του Brighton, έχει καθιερωθεί ως ο «Βαρώνος της Techno», αλλά η πορεία του καταδεικνύει πως πρόκειται για έναν φουτουριστή πειρατή με αντισυμβατικές ιδέες. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι λατρεύει το βινύλιο σε βαθμό φετιχισμού, ωστόσο έχει περισσότερα από οκτώ χρόνια να το χρησιμοποιήσει επαγγελματικά.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρξε ανέκαθεν υπέρμαχος του ψηφιακού DJing και της αξιοποίησης του Internet, λόγω της αμεσότητας που εξασφαλίζει στην ανταλλαγή μουσικής, χωρίς την ανάγκη μεσολαβητών. Υποστήριξε αυτή του την άποψη παρά τις αρνητικές κριτικές και πλέον αναμφισβήτητα έχει δικαιωθεί από την ιστορία, αφού το 2000 έγινε ο πρώτος techno καλλιτέχνης που τόλμησε να κυκλοφορήσει κομμάτι αποκλειστικά από το Internet.

Η απήχησή του συνεχίζεται αμείωτη όλο αυτό το διάστημα, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται ανελλιπώς στα μεγαλύτερα clubs και festivals ανά τον κόσμο. Ο μοναδικός συνδυασμός δυνατής techno με έξυπνη electro, αλλά και η συνεχής ανανέωση των τεχνικών DJing, που εφαρμόζει, συνθέτουν τον ήχο του και καθηλώνουν το κοινό του, όπως άλλωστε ο ίδιος επιθυμεί.

Ο Βετεράνος Sasha Carassi χαίρει σεβασμού και αναγνώρισης, τόσο για την εμπειρία και τις δεξιότητές του, όσο και για την συνολική παρουσία και το δυναμισμό που τον χαρακτηρίζουν ως καλλιτέχνη. Λάτρης του βινυλίου και μανιώδης συλλέκτης από τη δεκαετία των 80s, κατόρθωσε το 2010 να καταξιωθεί διεθνώς, καθώς αναμφισβήτητα ξεχώρισε από την άκρως ταλαντούχα και για αυτό ανταγωνιστική σκηνή της Napoli, όπου ανδρώθηκε μουσικά.

Ο Spiros Kaloumenos αποτελεί σπάνια περίπτωση Έλληνα DJ με διεθνή δράση και αναγνώριση, το ίδιο και ο Dennis Bunas με δεκαετή εμπειρία στην εγχώρια clubbing σκηνή.

Πληροφορίες: Inbox, Βουλιαγμένης 22, 6943074329, οι πόρτες ανοίγουν στις 11.45 μ.μ., είσοδος 10€.