Ένα party που μυρίζει Ibiza στην Αθήνα

ena-party-pou-murizei-ibiza-stin-athina

ΠΕΜΠΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Δύο από τους μεγαλύτερους techno DJs του κόσμου, οι μοναδικοί Carl Cox και Umek, μαζί με τον Ramon Tapia, θα περιμένουν το κοινό στο Gazi Music Hall το βράδυ της 20ής Απριλίου, για ένα party χωρίς προηγούμενο, που μας θα φέρει τον αέρα της Revolution Recruits Night της Ibiza στην Αθήνα.

Το ελληνικό κοινό θα έχει επιτέλους την ευκαιρία να βιώσει τη θρυλική Revolution Recruits Night, που έχει ήδη αποθεώσει το απαιτητικό κοινό της Ibiza και μάλιστα, στο πλαίσιο ενός 12ωρου party (10 μ.μ.-10 π.μ.), που θα περιλαμβάνει επιλεγμένους καλλιτέχνες, όπως ο δυναμικά ανερχόμενος Ramon Tapia και ένα εντυπωσιακό laser visual show.

Το γεγονός ότι η βραδιά αυτή συμπίπτει με την επιστροφή του Carl Cox στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια, ενισχύει την πεποίθηση ότι μας περιμένει μία μοναδική εμπειρία clubbing, απ’ αυτές που δύσκολα επαναλαμβάνονται. Ο Carl Cox χωρίς αμφιβολία, συγκαταλέγεται σταθερά στα μεγαθήρια της ηλεκτρονικής dance σκηνής και δικαίως, κατά καιρούς του έχουν αποδώσει τιμητικούς τίτλους, όπως «King Of Techno» και «King Of Ibiza».

Η επιτυχημένη βραδιά του «The Revolution» συμπλήρωσε φέτος 10 χρόνια ζωής στο θρυλικό Space της Ibiza, ενώ οι συμμετοχές του concept σε παγκόσμιες περιοδείες στέφονται πάντα με επιτυχία.

O Σλοβένος superstar της techno, Umek επιστρέφει και αυτός στην Αθήνα, αυτή τη φορά για μία ξεχωριστή εμφάνιση στο πλευρό του βετεράνου του είδους, Carl Cox. Ο Umek θεωρείται ένας από τους αγαπημένους του ελληνικού κοινού, όπως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα πρόσφατα festival/events, όπου συμμετείχε, γρήγορα έγιναν sold out. Αξίζει να αναφερθεί ότι φέτος ο Umek συμπληρώνει 20 χρόνια πορείας ως DJ και η σπάνια συνάντησή του με τον Carl Cox στην Αθήνα θα είναι ιδανική ευκαιρία, για να το γιορτάσει μοναδικά.

Μαζί με τον Umek και τον Cox στα decks θα βρεθεί και ο Ramon Tapia, ένας από τους αυθεντικότερους νέους παραγωγούς techno των τελευταίων ετών. Αρχικά δημιουργούσε ένα new school techno ήχο και το 2010 έφτιαξε μια συλλογή με remix. Ακολούθησαν πολλαπλές ζηλευτές συνεργασίες και σημαντικά remixes για ονόματα σαν τους Paul Weller, Armand van Helden, Monika Kruse κ.ά.

Το Σάββατο 20 Απριλίου ετοιμαστείτε να απογειωθείτε με ένα party έξω από τα συνηθισμένα, βιώνοντας στην Αθήνα τη θρυλική Revolution Recruits Night.

Πληροφορίες: Gazi Music Hall, Ιερά Οδός 7-13, 6940890275, είσοδος 20€ (προπώληση), οι πόρτες ανοίγουν στις 10 μ.μ.