«Ζέσταμα» πριν το φετινό Reworks Festival

zestama-prin-to-fetino-reworks-festival

ΤΡΙΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2013

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, το Pre-Reworks Event υπόσχεται να μας δώσει μια πρόγευση του πολλά υποσχόμενου φετινού Reworks Festival, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το warm-up event θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Μαΐου στο Block 33 της Θεσσαλονίκης, με ένα εξαιρετικό line up απο σημαντικούς καλλιτέχνες.

Στο Pre-Reworks event κάθε χρόνο παρακολουθούμε ζωντανές εμφανίσεις και DJ sets καλλιτεχνών που κέρδισαν το χειροκρότημα στο Reworks Festival περασμένων ετών, μαζί με τα πιο δυνατά ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής, που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον.

Στο φετινό line up παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, ένα από τα πιο αγαπητά ονόματα στη γαλλική σκηνή σήμερα και resident των DC10 και Circoloco στην Ίμπιζα. Πρόκειται για τον Dyed Soundorom, που θα βρεθεί στην σκηνή του Pre-Reworks Event.

Μια από τις αποκαλύψεις του Reworks Festival 2011, ήταν αναμφισβήτητα ο James Holden. Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Air Stage παρουσίασε ένα εξαιρετικό set, το οποίο έκλεψε τις εντυπώσεις του κοινού και γιʼ αυτό τον λόγο δε θα μπορούσε να λείπει από το φετινό Pre-Reworks Event.

Ο And.id εμφανίζεται έπειτα από καιρό στο Pre-reworks event. Μετά από δύο και πλέον χρόνια, θα παρουσιάσει το σόλο χορευτικό του Live. Όσοι το έχετε ακούσει γνωρίζετε την ατμόσφαιρα και τι πρόκειται να συμβεί. Όσοι δεν γνωρίζετε ετοιμαστείτε για απίστευτες καταστάσεις.

Στο Pre-Reworks Event δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά και ο Ison, ο οποίος πλέον στο καθιερωμένο του closing set το οποίο έχει γίνει θεσμός, θα μας χορέψει μέχρι την ανατολή του ηλίου και όχι μόνο. Το line up κλείνουν οι Darktom & George Adi.

Πληροφορίες: Βlock 33, 26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία, Θεσσαλονίκη, είσοδος 10 ευρώ μέχρι τη 1 π.μ., 12 ευρώ μετά τη 1 π.μ., οι πόρτες ανοίγουν στις 10.30 μ.μ., www.reworks.gr .