Ένας αινιγματικός Βερολινέζος στα decks του Βolivar

enas-ainigmatikos-berolinezos-sta-decks-tou-bolivar

ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του την Παρασκευή 9 Αυγούστου, έναν από τους καλύτερους Dj & παραγωγούς deep house μουσικής στον κόσμο, τον βερολινέζο Claptone.

Ο Βερολινέζος dj Captone έγινε παγκοσμίως γνωστός το 2012 με το single «Cream», που έφτασε στο Νο 2 worldwide Top Track στο Beatport στην κατηγορία του deep house και λίγο αργότερα κέρδισε τον τίτλο του «Artist of the Year 2012» στα γερμανικά Trend charts DCC.

Ο Claptone περιπλανιέται, παρασύρεται, ονειροπολεί, σε ένα αέναο ταξίδι σε άγνωστους προορισμούς, αναζήτησης και ανακάλυψης ανεξερεύνητων μουσικών κόσμων.

Ο αινιγματικός και μυστηριώδης Claptone, πίσω από τη χρυσή του μάσκα, που δεν αποχωρίζεται ποτέ, απολαμβάνει να μας «ταξιδέψει» με τις μαγικές μουσικές του και να δημιουργήσει ασταμάτητα για εμάς ονειρικούς μουσικούς κόσμους.

Στη μουσική του εναλλάσσονται το groove με το funk, τα δυναμικά vibes με τις αισθησιακές μελωδίες, ήχοι φωτεινοί αλλά και σκοτεινοί ταυτόχρονα, χαρούμενοι αλλά και λυπημένοι. Ο Claptone παίζει με τα συναισθήματά μας, δημιουργώντας πάντα ένα απογειωτικό μουσικό αποτέλεσμα.

O Claptone, με πολλές ώρες «πτήσης» στα decks των μεγαλύτερων clubs σε Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι, Μελβούρνη, Σαγκάη, Νέα Υόρκη προσγειώνεται την Παρασκευή 9 Αυγούστου στα decks του Βolivar Beach Bar. Το line up συμπληρώνουν οι Anna Anastasiou, Panos Gerontakis και Greg Stampoulou.

Πληροφορίες: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, είσοδος ελεύθερη.