«Closing» house festival στο Bolivar

closing-house-festival-sto-bolivar

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η καρδιά της πόλης θα χτυπήσει στο Bolivar Beach Bar στους ρυθμούς του Beach House 013 «Closing» Festival, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, σε ένα δυνατό house event.

Το Bolivar Beach Bar αναδείχθηκε και φέτος ένας απόλυτος dance προορισμός και θέλοντας να ευχαριστήσει το κοινό του για τις μοναδικές βραδιές που μοιράστηκε μαζί του φέτος, το Bolivar Beach Bar στήνει ένα αποχαιρετιστήριο party για τους φίλους του, το Beach House «Closing» Festival, δίνοντας ραντεβού για τις καλοκαιρινές house βραδιές του επόμενου καλοκαιριού!

Το dance floor του Bolivar Beach Bar λοιπόν, θα υποδεχτεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, το παιδί- θαύμα David August, το αχτύπητο δίδυμο της groovy house Adana Twins, τον «παθιασμένο» μας Kiko Navarro παρέα με τις διαχρονικές επιτυχίες του, τον σύγχρονο αλχημιστή της house, Kolombo, ενώ το warm up αναλαμβάνουν οι «δικοί» μας Adrianos Papadeas, George Seragos, Dino MFU, dj Skinny και Sol Element/ Sotiris Soulfellaz.

Ηot διάθεση, καταιγιστικά groovy vibes, κορμιά που πάλλονται και η αφρόκρεμα ξένων και Ελλήνων djs να τα δίνει όλα στα decks του Bolivar Beach Bar. Sexy παρουσίες που δίνουν τον ρυθμό, ακροβάτες, pyro show που ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο της διασκέδασης, art market με τις πιο in fashion δημιουργίες, όλοι θα βρίσκονται εκεί.

Πληροφορίες: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, στις 8 μ.μ., είσοδος 13 ευρώ.