Guts, Savages και Pad Trio ξεσηκώνουν τη σκηνή του Koo Koo

guts-savages-kai-pad-trio-ksesikonoun-ti-skini-tou-koo-koo

ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το Koo Koo Live stage «χορεύει» στους ρυθμούς των Guts, Savages και Pad Trio το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Φρέσκοι και πιασάρικοι ήχοι με τον Guts να δημιουργεί το ένα funk hit μετά το άλλο, downtempo, breaks, jazz, funk, hip-hop, swing, dub και όλα τα είδη από multikulti folk στα μοναδικά dj sets του Savages και οι εξαιρετικοί Pad Trio, που αποτελούνται από τους J. Melik – Kill Emil - Billa Qause «εισβάλουν» στη σκηνή του KooKoo Live stage για μία και μοναδική βραδιά το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, με μία δόση υπερβολής, στη Γαλλία λέγεται, πως όταν οι MC που τώρα βρίσκονται στα πράγματα, δεν ήξεραν να χρησιμοποιούν ούτε τοστιέρες, ο Guts χειριζόταν ήδη ένα ASR Ensoniq με το ένα του χέρι. Αν και συνήθως τέτοιες περιγραφές συνοδεύονται από υπερβολή το ίδιο θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς και για το γεγονός πως ένα 10χρονος μπορεί να κατέχει τη δισκοθήκη ενός 28χρονου. Ο Guts απλά τυχαίνει να είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει και τα 2.

Ο έτερος ένοχος της βραδιάς, ο Savages προέρχεται από τη Βουδαπέστη και είναι γνωστός στους χώρους της σκηνής της Ουγγρικής πρωτεύουσας ως The Worldstylers και ως Sannan. Με επιρροές από Karminsky Experience Inc., Skeewiff, United Future Organization, Up, Bustle & Out, Tipsy, [dunkelbunt], το 2008 ξεκίνησε να παράγει remixes για καλλιτέχνες όπως Kid Loco, DelaDap, [dunkelbunt], Danilo Venturi, Max Pashm, [re:jazz], Unkle Ho, The Qualitons, Rube, Uzgin Üver, colorStar και άλλους. Το πρώτο του EP με τίτλο “Sweet Relish” κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2010 από την UrbanWorld Records.

Μαζί τους οι εξαιρετικοί Pad Trio που αποτελούνται από τους J. Melik – Kill Emil - Billa Qause. Οι τρεις τους συναντήθηκαν το 2009 και λίγο μετά αποφάσισαν να ενωθούν κάτω από το όνομα Pad Trio. To Σεπτέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το debut album τους με τίτλο entitled "Raw Sessions" σε 300 αντίτυπα [Compact Disc] κι ως free download από το Beatquick.

Πληροφορίες: Koo Koo Live Stage, Ιάκχου 17, Γκάζι, τηλ. 210-3450930, www.kookoo.gr , οι προπώληση: 12€ , προπώληση/ ταμείο: 15€, οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00.