Μια εκκεντρική διεθνής παρουσία στο ΚοοΚοο

mia-ekkentriki-diethnis-parousia-sto-kookoo

ΔΕΥΤΕΡΑ, 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

Ο Κορμοράνος παρουσιάζει ένα πολύ ιδιαίτερο event, με ένα από τα πιο hot διεθνή live ονόματα στην καλύτερη στιγμή της μέχρι τώρα καριέρας του, τον Αμερικανό Mykki Blanco σε ρόλο headliner.

Ο Mykki Blanco, ο σκληροπυρηνικός ράπερ που παριστάνει τη γυναίκα, εντυπωσιακή performer, gay fashion icon ή διχασμένη προσωπικότητα, αποτελεί το καλλιτεχνικό alter ego του hip hop πειραματιστή Michael Quattlebaum Jr κι έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ξεκίνησε σαν εικαστικό project στο Youtube, επικεντρώθηκε πολύ γρήγορα στη μουσική του διάσταση με κυκλοφορίες, βίντεο και περιοδείες και σήμερα, αποτελεί ένα από τα πιο ανατρεπτικά νέα ονόματα της διεθνούς underground hip hop σκηνής, με πολυσυζητημένες live εμφανίσεις σε όλον τον κόσμο, συχνά δίπλα σε εξίσου ιδιαίτερα ονόματα όπως οι Death Grips, Le1f και Bjork.

Ο Mykki Blanco πρωτοεμφανίστηκε το 2012 με το πολυσυλλεκτικό Mykki Blanco & The Mutant Angels ep, αναμειγνύοντας τις art punk και riot grrrl επιρροές του με καθαρόαιμο ραπ στυλ και προσωπικότητα.

Αυτόν τον καιρό περιοδεύει εντατικά στην Ευρώπη και λίγες ημέρες πριν γυρίσει στη Νέα Υόρκη για να ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του πρώτου επίσημου άλμπουμ του με τίτλο «Michael», θα βρεθεί στη σκηνή του Koo Koo μαζί με τον dj Teams και τη συμμετοχή του μυστηριώδους performer Boy Child.

Πληροφορίες: ΚοοΚοο, Ιάκχου 17, Γκάζι, 210 3450930, είσοδος 13 ευρώ, στις 9 μ.μ.