Αέρας ανατολικού Λονδίνου στο Ρομάντσο

aeras-anatolikou-londinou-sto-romantso

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Στο πρώτο της πάρτι μετά το season opening, η ομάδα Yes it does!! Sure it does!! συνεργάζεται για δεύτερη φορά με το Ρομάντσο στην οδό Αναξαγόρα και καλούν τον βρετανό dj Alex Warren ή αλλιώς Kiwi, την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου.

Ο Βρετανός Alex Warren, κατά κόσμο Kiwi, έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα και καταλαμβάνει τα decks του bar Ρομάντσο στο κέντρο της πόλης. Πρόκειται για έναν από τους πιο ανερχόμενους DJs και παραγωγούς, που εκπροσωπούν την πολύ ζωντανή τα τελευταία χρόνια, σκηνή του ανατολικού Λονδίνου.

Έχοντας γνωρίσει τη νύχτα του Λονδίνου, αρχικά ως φωτογράφος και στη συνέχεια, πίσω από τα decks ως promoter & resident DJ της βραδιάς Orlando Boom, ο Kiwi έγινε φέτος περιζήτητος, αποκτώντας σημαντική φήμη σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Ταυτόχρονα, μετράει εμφανίσεις στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά dancefloors, που τον καλούν να παρουσιάσει τα εκλεκτικά του sets. Φημίζεται ιδιαιτέρως για τα πολύωρα sets στο Nest του Dalston, όπου διατηρεί residency και τα οποία ξεκινούν από balearic και disco και καταλήγουν σε techno μέσω electro και house.

Μια εκδοχή αυτών των διάσημων sets του θα παρουσιάσει και στην Αθήνα, ενώ τον Kiwi θα συνοδεύσουν με τις μουσικές τους επιλογές ο Chris Kontos και ο resident DJ του Yid!!Sid!! Bad Spencer.

Πληροφορίες: Ρομάντσο, Αναξαγόρα 3-5, 210-3425335, είσοδος ελεύθερη, στις 11 μ.μ.