Το Σαββατοκύριακο στο Βolivar θα γίνει... καλοκαίρι!

bolivar
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΜΑΙΟΥ 2024

Με δυο σπουδαία events γεμάτα μουσική.

Maceo PlexβAn Event by Blend
Παρασκευή 10 Μαΐου
Support By Manolaco

Korolova An Event by Minotaur Minotaur
Σάββατο 11 Μαΐου
Support by Steph b2b Rezo & ΛVΛ

Την Παρασκευή 10 Μαΐου μη χάσετε το Blend Opening στο Bolivar με καλεσμένο τον Αμερικάνο ηγέτη της electro Maceo Plex. To big boss των Ellum Audio και Lone Romantic, αναγνωρισμένη μουσική ιδιοφυΐα στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία, διακεκριμένος από το Resident Advisor ως «ένας από τους πέντε καλύτερους Djs του κόσμου», επιστρέφει για μια συναρπαστική βραδιά στο Bolivar στο απόγειο της καριέρας του.
Support Dj: Manolaco

Το Σάββατο 11 Μαΐου το Bolivar με Minotaur Minotaur φιλοξενούν τη χαρισματική superstar από την Ουκρανία Dj/Producer Korolova, η οποία είναι έτοιμη να ξεσηκώσει το πιστό Ελληνικό κοινό της παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα το project της «Captive Soul». Με 100 εμφανίσεις σε 20 χώρες, 100 εκατομμύρια streams και 50 εκατομμύρια views στο youtube σε ένα έτος, έχει πραγματοποιήσει παραγωγές σε labels όπως Ultra Records, Armada, AFTR:HRS, Get Physical Music, οι οποίες έχουν τη συνεχή στήριξη τιτάνων της μουσικής όπως Tiesto, Pete Tong και Vintage Culture μεταξύ άλλων. Μαζί της θα βρίσκονται οι Βρετανοί ΕΥΝΚΑ που μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους στην οικογένεια της Afterlife με το track «First Light» και συμμετέχουν στο line-up του Afterlife Tulum μαζί με τους Tale Of Us.
Support Djs: Steph b2b Rezo & ΛVΛ

Info
Bolivar Beach Club
​Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55
Info & Reservations: 6970367684 – 6989860678

Maceo Plex
Ώρα Έναρξης: 21:00
Event Link
Ticket Presale Link

Korolova
Ώρα Έναρξης: 21:00
Event Link
Ticket Presale Link

Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link