Ανοίγει το εξοχικό του Καραγκιόζη, στον Φλοίσβο

floisbos
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Στου Φλοίσβου τις ακρογιαλιές, ανάβει πάλι ο μπερντές !

«Απόψε στις ακρογιαλιές, όταν ανάβει ο μπερντές, έλα κοντά μας φίλε να μας δεις

και με τ΄ αστεία μας να τρελαθείς», θα τραγουδούν και φέτος το καλοκαίρι τα κολλητήρια, στο Φλοίσβο.

Το εξοχικό του Καραγκιόζη στο Πάρκο Φλοίσβου ανοίγει για δέκατο τρίτο καλοκαίρι. Ο  Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα, μετά από έναν όμορφο χειμώνα στη νέα του PARAGA, πακέταρε και με όλη του την παρέα κατέβηκε στο εξοχικό του, στο Πάρκο Φλοίσβου. Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ετοίμασε το όμορφο καταπράσινο υπαίθριο θεατράκι  που τους φιλοξενεί κάθε χρόνο.

Η θερινή σκηνή του Τάσου Κώνστα, εδώ και δεκατρία χρόνια, αποτελεί πόλο έλξης για κάθε ηλικίας καραγκιοζόφιλο  της Αττικής, και όχι μόνο, αλλά και ξένων επισκεπτών που θέλουν να γνωρίσουν το λαϊκό μας θέατρο σκιών.

Ο καταξιωμένος καραγκιοζοπαίχτης κάθε χρόνο διασκευάζει ένα πλούσιο παραδοσιακό ρεπερτόριο, διανθίζοντάς το με λόγο που εμπεριέχει εκλεπτυσμένο χιούμορ και σάτιρα, κάνοντας τις παραστάσεις του Καραγκιόζη ζωντανές στο σήμερα και ενδιαφέρουσες για μικρούς άλλα και μεγάλους.

Το γέλιο είναι εξασφαλισμένο για όλους και σε γενναίες ποσότητες. Τα έργα αλλάζουν μέσα στην εβδομάδα γιατί μία μόνο επίσκεψη, μέσα σ όλο το καλοκαίρι, δεν  είναι ποτέ αρκετή.

Info
Οι παραστάσεις ξεκινούν το Σάββατο 1 Ιουνίου, αρχικά κάθε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, στις 20.30 και από 19/6  προστίθενται και η Τετάρτη και η Πέμπτη, με προνομιακή τιμή εισιτηρίου.

Απολαύστε οικογενειακώς θερινό Καραγκιόζη στο καταπράσινο πάρκο, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τον έναστρο ουρανό και ζήστε μια καλοκαιρινή βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες. Μετά την παράσταση μια βόλτα στην παραλία και στο πάρκο, συμπληρώνουν όμορφα τη θερινή έξοδο.Για παιδιά άνω των 3 ετών. Δύο νέα έργα κάθε εβδομάδα. Διάρκεια: 50΄. Εισιτήρια: 5 ευρώ (Τετάρτη, Πέμπτη), 6 ευρώ (Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή). Προπώληση.

Πάρκο Φλοίσβου
Είσοδος επί της λ. Ποσειδώνος
(Μπροστά στη στάση ΤΡΑΜ «Πάρκο Φλοίσβου»)
Τηλ. 6937714733