Αυτόν τον Ιούνιο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Bolivar Beach Club

bolivar
ΤΡΙΤΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Έχοντας συμπληρώνει δύο δεκαετίες παρουσίας στον χώρο της μουσικής διασκέδασης και όχι μόνο, και με φανατικούς επισκέπτες κάθε καλοκαίρι, το Bolivar Beach Club ετοίμασε μια σειρά από events που θα συγκλονίσουν τις καλοκαιρινές μας βραδιές. Πάμε να δούμε τι θα δούμε και θα ακούσουμε τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού!

Το πρόγραμμα απογειώνουν στις 8 Ιουνίου οι θρυλικοί Tale Of Us.

Οι Ιταλοί Carmine Conte και Matteo Milleri, ιδιοκτήτες της Afterlife, ηγέτες, δημιουργοί και εμπνευστές ενός ολόκληρου μουσικού κινήματος και έχοντας κυκλοφορήσει μερικά από τα σημαντικότερα κομμάτια ηλεκτρονικής μουσικής των τελευταίων ετών με τις εμφανίσεις τους είναι ο ορισμός του sold out στα μεγαλύτερα festivals και club events στον πλανήτη, θα βρεθούν στα decks του Bolivar σε μια ονειρική και ανεπανάληπτη βραδιά.

Μαζί τους o Recondite (live) που έχει βραβευτεί ως το καλύτερο live act και έχει κυκλοφορίες σε labels όπως Afterlife , Dystopian, Plangent, και η ταχύτατα ανερχόμενη Henri Bergmann.

Στις 15 Ιουνίου ο Guillaume de Kadebostany έρχεται για ένα μοναδικό dj set στο Bolivar! O ιδρυτής του δημοφιλούς και ιδιαίτερα αγαπημένου group Kadebostany, που έχουμε γνωρίσει μέσα από πολλές επιτυχίες όπως “castle in the snow”, “save me”, “mind if I stay”, “walking with a ghost” αλλά και του ολόφρεσκου “easy”, καταφθάνει με το εξαιρετικό του γούστο να μας παρουσιάσει ένα dj set μέσα από το δικό του πρίσμα.

Την σκυτάλη παίρνει στις 21 Ιουνίου ο Boris Brejcha, ο πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος Boris που όπως λέει και ο ίδιος: «Προσπαθώ να μετατρέψω τα συναισθήματά μου και τη διάθεσή μου σε ήχο και να αγγίξω τους άλλους με αυτόν». Το εθιστικό αποτέλεσμα τον έχει φέρει στην κορυφή, με έναν πρωτοποριακό τρόπο, αφού, τελικά, αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του. Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer.

Συνεχίζουμε στις 22 Ιουνίου με τον Βραζιλιάνο Vintage Culture που ψηφίστηκε ως ο no 1 house DJ του 2022 στο Top 100 DJs του DJ Mag, στην πρώτη του μαγευτική εμφάνιση στην Αθήνα κάτω από το φως της πανσελήνου. Πρόκειται για έναν . εμβληματικό χαρακτήρα στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή, που αιχμαλωτίζει το κοινό με καθηλωτικούς ρυθμούς. Το όνομα του έχει καθιερωθεί στα διασημότερα φεστιβάλ και clubs σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Tomorrowland, του Ultra Music Festival και του Lollapalooza.

Λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού, στις 29 Ιουνίου το Bolivar υποδέχεται τον Joseph Capriati, τον Ναπολιτάνο ηγέτη της νέας γενιάς της techno, έναν από τους καλύτερους Dj του σήμερα. Ο ξεσηκωτικός, δυναμικός και σαρωτικός Joseph Capriati θα γεμίσει τους χώρους του Bolivar beach Bar με το μοναδικό κι ασύγκριτο Techno στυλ του σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη!

Μείνετε συντονισμένοι για τα events του Ιουλίου που είναι τα εξής:

5 Ιουλίου – Paul Van Dyk
12 Ιουλίου – Massano
20 Ιουλίου - Artbat
26 Ιουλίου – Stella Bossi
27 Ιουλίου - Paul
Oakenfold & Infected Mushroom

Kiko Navarro

To Highlight

To απόλυτο γεγονός που δεν πρέπει να χάσει κανείς είναι αυτό των γενεθλίων του Bolivar Beach Club. Στις 13 Ιουλίου το παραλιακό στέκι θα γιορτάσει τα 20 χρόνια λειτουργίας του με προσκεκλημένους τους θρύλους της house μουσικής Dennis Ferrer και Kiko Navarro! 

Το Bolivar Beach Club είναι κάτι παραπάνω από έναν προορισμό. H ποικιλία στις δυνατότητες είναι τέτοια που ικανοποιεί ένα ευρύ φάσμα αναγκών και διαθέσεων από το πρωί ως το βράδυ. Διαθέτει μοναδική παραλία σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης, μέσα από τις γεύσεις του ο επισκέπτης βιώνει μια μοναδική γαστρονομική απόδραση, τα γευστικά cocktails του είναι φτιαγμένα από έμπειρα χέρι και όταν ο ήλιος χάνεται πίσω από τη θάλασσα της αθηναϊκής ακτογραμμής, στο Bolivar Beach Club κάτι μαγικό ξεκινά. Ο χώρος μεταμορφώνεται σε ένα one-of-a-kind κέντρο διασκέδασης και οι μουσικές βραδιές με ολονύχτιο χορό αρχίζουν υπό τους ήχους DJs παγκόσμιου βεληνεκούς που ανεβαίνουν στα decks και κάνουν τα μαγικά τους! Δεν είναι τυχαία η μοναδικότητά του και όποιος το έχει επισκεφτεί, ξέρει πολύ καλά τι εννοούμε.

Πληροφορίες και κρατήσεις: https://www.bolivar.gr/