Ο Boris Brejcha με τη μάσκα του έρχεται στο Bolivar για high-tech minimal πάρτι

boris-brejcha
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Τα επιτυχημένα πάρτι του Bolivar συνεχίζονται, αυτή τη φορά με το… «μασκοφόρο θαύμα», Boris Brejcha.

Ο Boris Brejcha δεν είναι απλά άλλος ένας DJ, είναι ένα πραγματικό φαινόμενο στον χώρο της χορευτικής μουσικής και έχει συναρπάσει το κοινό παγκοσμίως με το χαρακτηριστικό «high-tech minimal» στυλ του.

Αυτή την Παρασκευή 21 Ιουνίου θα έχετε την ευκαιρία να τον δείτε και ακούσετε από κοντά, καθώς θα αναλάβει τα decks του Bolivar Beach Club για μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη μουσική και ενέργεια. Πολυτάλαντος, αεικίνητος και αυτοδημιούργητος, ο Boris βρήκε στις ηλεκτρονικές συχνότητες μια νέα γλώσσα επικοινωνίας. Όπως λέει ο ίδιος «προσπαθώ να μετατρέψω τα συναισθήματά μου και τη διάθεσή μου σε ήχο και να αγγίξω τους άλλους με αυτόν».

Έχοντας εμφανιστεί στα πιο διάσημα φεστιβάλ και χώρους του κόσμου, ο Brejcha φέρνει το απαράμιλλο ταλέντο και την ενέργειά του στην εκπληκτική Αθηναϊκή Ριβιέρα. Μαζί του τα μεγάλα ταλέντα της δισκογραφικής του, FCKNG SERIOUS, Ann Clue και Moritz Hofbauer (LIVE).

Το Bolivar Beach Club, γνωστό για τη ζωντανή νυχτερινή του ζωή και την εκπληκτική παραθαλάσσια τοποθεσία του, είναι το τέλειο σκηνικό για αυτό το εξαιρετικό γεγονός. Ετοιμαστείτε για μια βραδιά γεμάτη ρυθμό, μαγευτικές εικόνες και μια ατμόσφαιρα που μόνο το μοναδικό στο είδος του beach club ξέρει να προσφέρει.

Info
Bolivar Beach Club
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55
6970367684 – 6989860678
Παρασκευή 21/6, 21:00
προπώληση εισιτηρίων εδώ
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link