To Bolivar φιλοξενεί τον βραβευμένο Dj/Producer Joseph Capriati και εμείς θα είμαστε εκεί

Joseph-capriati
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Γνωστός για την έντονη σκηνική του παρουσία και τη βαθιά σχέση του με το κοινό έχει καθιερωθεί ως μια τρομερή δύναμη στην παγκόσμια σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου Bolivar & Blend παρουσιάζουν τον βραβευμένο Dj/Producer Joseph Capriati. Γνωστός για την έντονη σκηνική του παρουσία και τη βαθιά σχέση του με το κοινό έχει καθιερωθεί ως μια τρομερή δύναμη στην παγκόσμια σκηνή της ηλεκτρονικής μουσικής.

Ξεκινώντας στα decks σε ηλικία μόλις 11 ετών, ο Capriati ήταν φυσικό ταλέντο και σύντομα ξεκίνησε το ταξίδι του στα ίχνη των πρωτοπόρων της techno της Νάπολης, όπως οι Marco Carola και Rino Cerrone παράλληλα με τις House επιρροές των Masters at Work, Todd Terry, David Morales, Danny Tenaglia, Francois K και Tedd Patterson. Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τις δικές του παραγωγές (συμπεριλαμβανομένου του κλασικού "C'est La Vie") στις τοπικές εταιρείες Globox Records και Analytic Trail.

Με μια καριέρα να εκτείνεται πάνω από μια δεκαετία, είναι ένα φωτεινό υπόδειγμα του ιταλικού techno έχοντας εμφανιστεί στα πιο διάσημα φεστιβάλ και κλαμπ του κόσμου, όπως Tomorrowland, Awakenings και Space Ibiza.

Παρά το βαρύ του πρόγραμμα, που έχει φτάσει έως και 150 εμφανίζεις ετησίως, καταφέρνει να διατηρεί τη ζωντάνια και το χαμόγελο στο πρόσωπό του σε κάθε σετ και εμφάνιση. Η χαρισματική του προσωπικότητα σε συνδυασμό με το τέλειο groove υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά κάτω από τα αστέρια στο μοναδικό Bolivar Beach Club.

Info
Σάββατο 29 Ιουνίου 2024
Ώρα Έναρξης: 21:00
Event Link
Προπώληση Εισιτηρίων
Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Πληροφορίες - Κρατήσεις: 697 0367 684–6989860678

Bolivar Beach Club
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55