Tο Bolivar Beach Club παρουσιάζει τους τρεις χαρισματικούς και ιδιαίτερα δημοφιλείς καλλιτέχνες

denishorvatcoeus
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

O λόγος για τους Denis Horvat, Coeus και The Element.

Την Παρασκευή 2 Αυγούστου, το Bolivar Beach Club παρουσιάζει τους τρεις χαρισματικούς και ιδιαίτερα δημοφιλείς καλλιτέχνες Denis Horvat, Coeus και The Element.

Ο Denis Horvat, γνωστός για τα μοναδικά mix μελωδικής techno, έχει συναρπάσει το κοινό σε όλο τον κόσμο με τα ατμοσφαιρικά κομμάτια του. Οι κυκλοφορίες του σε δισκογραφικές εταιρείες όπως η Afterlife και Innervisions τον έχουν εδραιώσει ως μια από τις πιο διάσημες φυσιογνωμίες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής.

Με καταγωγή από τη Σερβία, ο Coeus φημίζεται για τις συγκινητικές και μελωδικές παραγωγές του που έχουν τραβήξει την προσοχή από κορυφαίους DJs και δισκογραφικές. Η μουσική του είναι ένας τέλειος συνδυασμός αιθέριων μελωδιών δημιουργώντας μια πραγματικά ονειρεμένη εμπειρία.

John Koliopoulos

Ο πρωτοπόρος καλλιτέχνης από τη Μάλτα, The Element διαθέτει ένα χαρακτηριστικό ήχο συγχωνεύοντας το deep house με τις techno επιρροές. Είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις δυνατές και μαγευτικές εμφανίσεις του παγκοσμίως από το 1990.

Ο συνδυασμός των τριών αυτών καινοτόμων καλλιτεχνών στο Bolivar Beach Club υπόσχεται ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι, γεμάτο βαθιά, ατμοσφαιρική techno με συγκινητικές μελωδίες και μια μαγευτική ατμόσφαιρα για μια αξέχαστη βραδιά.

Μαζί τους οι Steph & Rezo.

Info
Bolivar Beach Club
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος 174 55
Info & Reservations: 6970367684 – 6989860678 
Ώρα Έναρξης: 21:00
Event Link
Προπώληση Εισιτηρίων