Echoes: με νέο, ανανεωμένο και εναλλακτικό προφίλ

echoes
ΤΡΙΤΗ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το Echoes βρίσκεται ακριβώς μπροστά στον σταθμό του ηλεκτρικού στο Νέο Ηράκλειο και λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια, ως ένα συνοικιακό μπαράκι, που το αγαπούν οι θαμώνες του. Τώρα όμως, ήρθε η ώρα να αλλάξει προφίλ και να εμπλουτίσει τον χαρακτήρα του με περισσότερα events.

Σε έναν προσεγμένο χώρο, με κυρίαρχο στοιχείο το ανοιχτόχρωμο ξύλο, άνετους καναπέδες για άραγμα και μια μεγάλη μπάρα, φτιάχνει μια γλυκια και οικεία ατμόσοφαιρα για να απολαύσετε το ποτό σας.

Από εδώ και στο εξής όμως, θα έχετε κι άλλους λόγους να το επισκεφθείτε, μιας και το Echoes εμπλουτίζει το πρόγραμμά του με πολλά live, επιλεγμένα indie, rock, funk, soul και house dj sets, θεατρικές παραστάσεις, stand up comedy και θεματικά πάρτι, φιλοδοξώντας να αποτελέσει έναν δυνατό πόλο έλξης στα βόρεια.

Όσο για τα ποτά, πίσω τους βρίσκεται ο Παναγιώτης Θεοφάνης, με εμπειρία από δυνατές μπάρες όπως αυτές του A for Athens, του Dos Agaves και του Think Positive,. Στο Echoes επιμελήθηκε μια δημιουργική cocktail list, με φρέσκια ματιά.

Εξαιρετικά είναι το Cox's daquiri με μπακάρντι, βανίλια, ανανά και φρέσκο χυμό lime και το Med Aviation με τζιν, λικέρ μαρασκίνο, μαστίχα, λεβάντα, φρέσκο χυμό λεμονιού και ζάχαρη.

Το Echoes θα το βρείτε ανοιχτό από το πρωί για καφέ και σνακ, μέχρι το απόγευμα για βόλτα με την παρέα και αργά το βράδυ για ποτό και –γιατί όχι;- χορό.

Πληροφορίες: Echoes, Κ. Ωραιοπούλου 2, Νέο Ηράκλειο, Αθήνα, 210 2790595, www.echoes.com.gr, https://www.facebook.com/EchoesGoesLoud.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]