Το 1ο Afandub festival στην Πλάκα

afandub
ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το πρώτο φεστιβάλ Afandub είναι πραγματικότητα. Εκρηκτικός ρυθμός και πολύς χορός περιμένει όσους βρεθούν στον Πολυχώρο Mostrou στην Πλάκα, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Το φεστιβάλ θα ανοίξουν οι Kill Emil & the Yumas, με ένα ιδιαίτερο project που ετοίμασαν και θα ακολουθήσουν οι Ganja Rocks με μια δυναμική εμφάνιση.

Στη σκηνή θα συναντηθούν και οι Icy Mc από τους Fort Bravo κι ο Ταφ.Λάθος, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους αποκλειστικά για το 1ο AfanDub Festival. Κι όλα αυτά με συνοδεία από 3 μέλη των Ρόδες United (Νιτσάκης-Στεργίου-Αλεξανδρής) και την τρομπέτα του Νικήτα των Bangies.

Τέλος, τη  βραδιά θα κλείσουν οι ανήσυχοι και πάντα κεφάτοι Swing Shoes με τη Sugahspank και ένα dj set από τον Vlastur και τους παραγωγούς τους AfanDub Radio.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες

Οι The Swing Shoes είναι μια πολυσυλλεκτική μπάντα, με αναφορές και επιρροές από swing, gypsy jazz, rock, gospel και παραδοσιακά ελληνικά κομμάτια. Συνεργάζονται τακτικά με τη Sugahspank και μετρούν ήδη συναυλίες σε πολλές αθηναϊκές σκηνές.

Ο Icy Mc από τους Fort Bravo και ο Ταφ. Λάθος, είναι δύο από τις καλύτερες φωνές του ελληνικού Hip Hop. Στο Afandub Festival θα συναντηθούν για να παρουσιάσουν διαφορετικά μουσικά είδη, από Reggae, Funk και Dub μέχρι Hip Hop και Rock ‘n’ Roll.

Οι Ganja Rocks είναι ένα δίδυμο της ελληνικής Hip–Ηop και reggae σκηνής, με δυνατούς στίχους, πολύ χιούμορ και κριτική ματιά. 

Τέλος, ο πολυσχιδής Kill Emil συνεργάζεται στο πλαίσιο του φεστιβάλ με τους Yumas και full μπάντα, σε ένα project με κιθάρα, μπάσο, τρομπέτα, κρουστά, βιμπράφωνο και αρκετού MCs να εναλλάσσονται.

Πληροφορίες: Πολυχώρος Mostrou Stage, Μνησικλέους 22 & Λυσίου, Πλάκα, οι πόρτες ανοίγουν στις 9.15 μ.μ, είσοδος 8€.