Dreamland 2014: Το πρώτο μεγάλο καλοκαιρινό dance festival στην Ελλάδα

dreamland
ΠΕΜΠΤΗ, 20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

Τον Ιούλιο ετοιμαστείτε για ένα dance τριήμερο στις όχθες του Αλφειού, κοντά στην Αρχαία Ολυμπία.

Το Dreamland φιλοδοξεί να καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο: να συγκεντρώσει κορυφαίους DJs της εγχώριας - και όχι μόνο - dance μουσικής σκηνής. Πρόκειται για ένα τριήμερο φεστιβάλ, στα πρότυπα του φεστιβάλ Tomorrowland κι άλλων μεγάλων αντίστοιχων διοργανώσεων, σ’ ένα μέρος υπέροχης φυσικής ομορφιάς, όπου οι 30 καλύτεροι Έλληνες DJ της dance σκηνής θα παίζουν σε 4 stages: μία κεντρική σκηνή για τις βραδινές ώρες, δύο για όλες τις ώρες και μια δίπλα στους χώρους εστίασης, η οποία θα έχει chill out χαρακτήρα.

Οι διοργανωτές επέλεξαν τις όχθες του Αλφειού, εκεί όπου παλιότερα διεξαγόταν το Alfios Eco Festival, καθώς βρίσκεται κοντά στην Αθήνα, την Πάτρα και άλλες πόλεις και μπορεί να φιλοξενήσει το φεστιβάλ αφού διαμορφωθεί μέσω των κατάλληλων παρεμβάσεων και πάντα με απόλυτο σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον.

Προβλέπεται χώρος κατασκήνωσης όσων θέλουν να παρακολουθήσουν περισσότερες από μία ημέρες, αλλά και παροχή όλων των απαραίτητων υποδομών, όπως φαρμακεία, ντους, τουαλέτες, νερό, ηλεκτρικό, εστιατόρια και καφετέριες. Για αυτούς που θέλουν να επωφεληθούν των φυσικών δραστηριοτήτων, θα υπάρχει χώρος rafting, canoeing, mountain biking ακόμα και λούνα παρκ!

Το Line Up και οι ακριβείς ημερομηνίες διεξαγωγής θα ανακοινωθούν γύρω στα τέλη Μαρτίου. Για περισσότερες πληροφορίες, μείνετε συντονισμένοι.

Πληροφορίες: http://dreamlandgreece.weebly.com/information.html