Drugstore 2: «όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις»

dragstore
ΤΕΤΑΡΤΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

To φθηνότερο bar της Αθήνας που αγαπήσαμε από τα Εξάρχεια στη συμβολή των οδών Αραχώβης και Ιπποκράτους, μόλις απέκτησε αδερφάκι στη γειτονιά του Ψυρρή.

Με το μότο «Όσο περισσότερο παραγγέλνεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις» έχει αγαπηθεί παράφορα. Το μότο δεν ισχύει μόνο για το ποτό, αλλά και για τα μεζεδάκια και τις ποικιλίες.

Ο νέος του χώρος βρίσκεται Παλλάδος και Μιαούλη, στην Πλατεία Ψυρρή και χωρίζεται σε δύο επίπεδα. Απλός και ζεστός, θυμίζει καφενείο και προσφέρει μια χαλαρή ατμόσφαιρα για ποτό με την παρέα, ενώ τώρα βγάζει και τραπεζάκια έξω.

Εδώ θα δοκιμάσετε τσίπουρο, ούζο, κρασί, μπύρα και cocktail και θα τα συνοδεύσετε με διάφορα μεζεκλίκια. Tα τρία ποτά κοστίζουν 10€, τα επτά 18,5€ και τα οχτώ 19,5€, ενώ ένα καραφάκι βιολογικό τσίπουρο (100ml) μαζί με μια ποικιλία 2 ατόμων κοστίζει 6€. Κι όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε παρέα με μικρή, μεσαία ή μεγάλη ποικιλία και μεζεδάκια.

Η μουσική συνοδεύει ιδανικά το κέφι της παρέας, αφού ο καθένας μπορεί αν θέλει να επιλέξει το soundtrack της βραδιάς.

Παράλληλα, όποιος θέλει μπορεί να παρουσιάσει στο Drugstore stand up comedy, dj sets, Karaoke, θεατρικά, αυτοσχεδιασμούς, εκθέσεις και πολλά ακόμα δρώμενα.

Πληροφορίες: Παλλάδος 17 και Μιαούλη, Πλατεία Ψυρρή, 211 4015779, 6979 709743, www.facebook.com/athensdrugstore, www.drugstoreathens.com/.

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]